Magyar webrádió az iTunes-ban!

Egyéb kategória publikálta Luxfunk 3 Hozzászólások

apple

Új világra nyílt kapu a Luxfunk Radio előtt. Tucatnyi technikai és minőségi feltételnek megfelelve a fekete zenét sugárzó, magyar Luxfunk bekerült az iTunes program radio listájába, sok minden mellett az egyedülálló hangzásnak, és a szintén magyar NLG System által biztosított folyamatos, magas színvonalú technikai háttérnek köszönhetően.


Ez azt jelenti, hogy az adás már nem csak a www.luxfunk.com-on keresztül hallgatható az egyedi fejlesztésű player-rel, Winamp-pal, Windows Media Player-rel; nem is csak néhány mobiltelefonos alkalmazással, és a Luxfunkkal nem kizárólag a havonta megrendezett Luxfunk Radio Party-kon lehet találkozni.

A Luxfunk Radio már Mac-en és iPhone-on keresztül is elérhető!

luxfunk_radio_on_itunes

Az iTunes-ba nem könnyű bekerülni, ráadásul bármikor, akár indoklás nélkül kiutasíthatnak, éppen ezért a Luxfunk Radio – a minőségi hazai internetes rádiózás úttörőjeként – mérföldkőnek tartja jelenlétét a népszerű média-lejátszó szoftverben. Most lehetőség nyílik csaknem 130 millió felhasználó előtt képviselni Magyarországot. A Luxfunk Radio műsorainak és havi Funky Party-jának archívuma hamarosan megjelenik az iTunes podcast menüjében is.

Az Apple Computer zenelejátszója, az iTunes az egyik legelterjedtebb médiaszoftver, amely kompatibilis az iPod lejátszókkal, és alkalmas az Apple iStore szolgáltatásának igénybevételére. A program az Apple honlapjáról szabadon letölthető. Az iTunes a Macintosh gépekhez adott iLife programcsomag része. Első változatát a Mac OS 9-re írták, de a 3-as verziótól már csak az újabb Mac OS X-t támogatta. Windows 2000 és Windows XP alatti változata is létezik, emellett az Apple elkészítette egyes Motorola mobiltelefonokon működő változatát is.

Ezt érdemes megosztani!

Hozzászólás (3)

  1. marosh
    Gratulálok, csak így tovább! Már el is mentettem a playlist-be! ;-)
  2. viktorio
    Akkor jöhetnek a műsorvezetők is.
  3. Tweets that mention Magyar webrádió az iTunes-ban! : Luxfunk Radio -- Topsy.com
    [...] This post was mentioned on Twitter by Luxfunk Radio. Luxfunk Radio said: Magyar webrádió az iTunes-ban! - https://www.luxfunkradio.com/?p=3240 [...]

Szólj hozzá