Náluk mi szólunk: Fuss a sérült gyermekekért! – Május 14-15. Gyula

Egyéb kategória publikálta Luxfunk 1 Hozzászólás

fuss

‘Fuss a sérült gyermekekért’ – ez a szlogenje egy gyulai futóversenynek. Nagyon meghatotta a Luxfunk Radio csapatát. Örömmel vállaltuk a médiatámogató szerepét. Főleg, amikor megtudtuk, hogy a rendezvény személyes indíttatású.

„Nekünk, szervezőknek sokat jelent az emberek támogatása. Gyermekeink egy része fogyatékkal él, sérült, úgyhogy tudjuk, mit jelent ez egy családnak, és hogy mennyit számít a rajthoz állók együttérzése” – mondta el Ravasz Attila, a futóverseny egyik házigazdája. „Tavaly volt az első félmaraton, és 300 indulónk volt. Reméljük, idén megduplázódik a velünk kocogók száma.”


A Luxfunk Radio már tavaly is médiatámogatója volt a Várfürdő Félmaraton és Váltófutás rendezvénynek, és ahogy 2009-ben, idén is ki lesz hangosítva adásunk, így az érdeklődők, és persze az induló illetve beérkező futók a legjobb Fekete Zenéket hallhatják.

Az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület bankszámlaszáma:

10402623-26257611-00000000

felmaraton_plakat

Ezt érdemes megosztani!

Hozzászólás (1)

  1. Tweets that mention Fuss a sérült gyermekekért! - Május 14-15. Gyula : Luxfunk Radio -- Topsy.com
    [...] This post was mentioned on Twitter by Luxfunk Radio. Luxfunk Radio said: Fuss a sérült gyermekekért! - Május 14-15. Gyula - https://www.luxfunkradio.com/?p=3420 [...]

Szólj hozzá