Legyen saját Luxfunk Radio-d! – Honlapon elhelyezhető MiniPlayer alkalmazás

Egyéb kategória publikálta Luxfunk 2 Hozzászólások

miniplayer picKülönleges alkalmazást kínál a Luxfunk azoknak, akik saját weboldallal rendelkeznek. Ha úgy érzed, illik honlapod arculatához a Luxfunk Radio adása, vagy egyszerűen szeretnéd, hogy saját látogatóid a saját honlapodon is hallhassák a Luxfunk Radio-t, itt a megoldás! Helyezd el weboldaladon a Luxfunk Radio MiniPlayert!



Naponta kapunk olyan levelet hallgatóinktól, melyben azt írják, hogy szeretnék elhelyezni honlapjukon bannerünket, logónkat, vagy az adás hallgatási linkjét. A Luxfunk Radio programozói ezzel az új, saját fejlesztésű alkalmazással kívánják kielégíteni az effajta partnerkapcsolatra rohamosan növekvő igényt.

A MiniPlayer nem más, mint a Luxfunk Radio főoldalán található, saját fejlesztésű lejátszó kicsinyített mása. Kijelzi az épp szóló zene előadó- és számcím-információit, mutatja az albumborítót, és amikor aktuális, a Luxfunk Party időpontját, vagy más, a Luxfunk életével kapcsolatos hírt, rövid szalagcímmel. A MiniPlayer elhelyezése szórakozást jelent látogatóid számára, de más szempontból is fontos: hosszútávú partnerkapcsolatra nyit lehetőséget közted és a Luxfunk Radio között.

Kérd el tőlünk a MiniPlayer alkalmazás kódját, amit rendszerünk egy egyszerű űrlap kitöltése után automatikusan e-mailben elküld számodra!

KÓD KÉRÉS (katt)

Ezt érdemes megosztani!

Hozzászólás (2)

  1. dancsnarancs
    ez a legkirályabb rádió évek óta amit most végre halgathatok.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. juci1972
    Nagyon jó zenéket tudok hallgatni. Köszönöm nektek!

Szólj hozzá