Luxfunk Radio – Már a mobilodon is!

Egyéb kategória publikálta Luxfunk 0 Hozzászólások

Hallgasd kedvenc Funky rádiódat a mobilodon! A Luxfunk Radio adása már nem csak asztali számítógépen, laptopon vagy T-Home IPTV előfizetéssel hallgatható: a Luxfunk Radio app elérhető az androidosok számára, de hamarosan az iPhone-gazdák is megtalálják az App Store-ban.

Kétféle app két platformon
A Luxfunk fejlesztői iPhone-ra és Androidra egyaránt elkészítették a Luxfunk Radio appot. Mindkét platform felhasználói két-két verzió közül választhatnak: ingyenes és fizetős alkalmazást is kínálunk. A kettő közötti különbség, hogy míg az ingyenes változatban reklámcsík jelenik meg, addig a fizetős verzióban nem bombázzuk hirdetéssel a felhasználót, illetve a fizetősben látható az éppen szóló előadó-számcím információ is. Ugyanakkor az összes verzióban megjelenik az aktuális dal lemezborítója, olvashatók híreink, elérhetők közösségi oldalaink.

wvga854 paid radio

Fejlesztés, frissítés
Az alkalmazásokat folyamatosan fejlesztjük, mindig újabb és újabb funkciókat bekapcsolva, a korábbi hibákat kijavítva. Csapatunk máris dolgozik a következő verzión, melyben további szolgáltatások érhetők majd el, de ezek listája egyelőre maradjon meglepetés. Az első változat legelső frissítésében hibajavítások is lesznek (pl. nagyobb play gomb).

Elérhetőség
Az Android készülékek használói jelenleg csak az ingyenes alkalmazást érhetik el, ITT.
A fizetős, okosabb verzió publikálása nem rajtunk múlik, jelenleg arra várunk, hogy a rendszer lehetővé tegye ennek a verziónak a publikálását. A iPhone tulajdonosoknak néhány hetet még várniuk kell, míg elérhető lesz a Luxfunk Radio app. A változásokról mindig hírlevelet küldünk.

A rádióhallgatás mobilon egy rohamosan fejlődő kultúra Magyarországon. A hazai mobilinternet-előfizetések száma egyre csak nő, jelenleg 2.400.000 előfizető tudhatja zsebében a világhálót – és hallgathat internetes rádiót – bárhol, ahol van szolgáltatás.

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá