Luxfunk Party + Ultravaló koncert – november 23. Budapest, Orfeum Club

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

Luxfunk Radio Funky Party + Ultravaló koncert 2012. november 23.Az első Funky koncerttel induló Luxfunk Party sikerén felbuzdulva megrendezzük a második felvonást. 2012. november 23-án megint megtöltjük az Orfeumot. Finom vacsora, élő Funky, eredeti bakelitek és rengeteg libabőr alapozza majd az este hangulatát.

Szeretünk kincseket mutogatni. Funky és Soul zenét játszó magyar zenekarokkal kötöttünk barátságot, mert kötelességünknek érezzük, hogy őket is bevonjuk közösségünkbe. Szerintünk léteznek kis hazánkban ügyes, a mi műfajunkat játszó bandák. Márpedig ha így van, és ha a Funky-arcok kíváncsiak rájuk, akkor meg kell őket is mutatnunk. Elsődleges célunk a nagyközönség által még nem, vagy kevésbé ismert bandák, különleges és egyedi produkciók felkarolása. Ez késztetett bennünket arra, hogy a Luxfunk Party-k az általunk kiválasztott zenekarok élő koncertjével induljanak. Mire a Luxfunk DJ-k játszani kezdenek, a törekvéseink mellé teljes vállszélességgel támogató Orfeum Club tánctere már tele, vidám a hangulat, a vájt fülű vendégek az élő Funky adta élménnyel gazdagodva kapják a Luxfunk DJ-k szettjét.

November 23-án 21:00 órától a budapesti Orfeum Clubban a Luxfunk Radio Funky Party-ján élőben fellép az Ultravaló zenekar. A csapat  az ismert Funky slágerek feldolgozása mellett egy albumnyi saját számmal keresi az igényes szöveg és az igényes dal megfelelő arányát a ma zenéjének rögös útján. Funky-ban utaznak, hangszerekkel osztják a libabőrt.

A koncert után a Luxfunk DJ-ké a pálya. Ezúttal Big Mo és Troubleman áll majd a pultban. De nem akármilyen szettel készülnek: bár a Luxfunk Radio DJ csapatának zöme hisz a modern eszközökben és a srácok igyekeznek lépést tartani a szakma technikai fejlődésével, az érdekesség kedvéért ezen az estén a két Luxfunk DJ kizárólag analóg technikát használ. Csak eredeti vinylek szólnak majd. Semmi laptop, semmi kütyü. Most az analóg hangzás előtt tisztelgünk.


Gyere hamarabb, nasizz vagy vacsizz velünk, és pörögj fel élő Funky-ra!

A kaput 8-kor nyitjuk, a koncert 9-kor kezdődik. A 8 és 9 óra között érkezők a belépőt teljes egészében lefogyaszthatják akár a vacsorából, vagy később az italfogyasztásból! A belépő ára nem változott: éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft.

Online jegyrendelés-asztalfoglalás

Várjuk visszajelzésed a Facebook eseményen is!

/Ha regisztrálsz online, akkor belépéskor egy Funkyarc kupont kapsz ajándékba. 5 db kupon = 1 ingyen belépő a következő bulinkra. Ha Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0-t fogyasztasz a buliban, ahhoz is kupont ajándékozunk, így elég könnyű összegyűjteni 5 db-ot. Hozd magaddal a korábbi bulikon gyűjtött kuponokat is, vagy kérd el ismerőseidtől!

Helyszín: Orfeum Club – A pesti mulató (a klub Facebook oldala ITT)
Cím:
Budapest, Erzsébet Krt. 43. TÉRKÉP
Házigazdák:
Big Mo & Troubleman
Warm up zenekar:
Ultravaló (21:00-22:30-ig)
Időpont:
2012. november 23. péntek (kapunyitás: 20.00)
Belépő:
Éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft. A 20 és 21 óra között érkezők a belépő árának 100%-át lefogyaszthatják!

Ezt érdemes megosztani!