Luxfunk Party + Volvox koncert – március 23. Budapest, Orfeum Club

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

Luxfunk Radio Funky Party - 2013.03.23. Budapest, Orfeum ClubEnnek így kellett lennie. Jön a Volvox a Luxfunk Party-ra!
A március 23-án, Budapest legszebb mulatójában, az Orfeumban a fekete zenéket DJ Deza és DJ Sampler pörgeti, előttük pedig a szegedi Volvox zenekar alapozza meg az este hangulatát.

A Volvox a ’90-es évek közepe óta létezik. A csapat ízig-vérig zenészekből áll. Stílusuk, a déli-funk. Az életérzést, a mediterrán hangulatot,  igényes vokálokkal, kongákkal és persze a fúvósokkal adják át. A Volvoxos srácok saját stílusuk kialakításához sokat merítetek a 70-es évek funky zenéjéből és hangszereiből. A koncert után a szokásos Luxfunk DJ szett veszi kezdetét DJ Dezával és DJ Samplerrel. Zene: a ’70-es, ’80-as évek Funky slágerei, a ’90-es évek és az ezredforduló fekete kedvenceivel.

Vacsorázz velünk! Érdemes hamar érkezni! A kaput 8-kor nyitjuk, a koncert 9-kor kezdődik. A 8 és 9 óra között érkezők a belépőt teljes egészében lefogyaszthatják akár a vacsorából, vagy később az italfogyasztásból! A belépő ára nem változott: éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft.


ONLINE HELYFOGLALÁS/JEGYRENDELÉS
Várjuk visszajelzésed a Facebook eseményen is!

/Ha regisztrálsz online, akkor belépéskor egy Funkyarc kupont kapsz ajándékba. 5 db kupon = 1 ingyen belépő a következő bulinkra. Ha Luxfunk Blackmix Cocktail 2.0-t fogyasztasz a buliban, ahhoz is kupont ajándékozunk, így elég könnyű összegyűjteni 5 db-ot. Hozd magaddal a korábbi bulikon gyűjtött kuponokat is, vagy kérd el ismerőseidtől!

Helyszín: Orfeum Club – A pesti mulató (a klub Facebook oldala ITT)
Cím:
Budapest, Erzsébet Krt. 43. TÉRKÉP
Házigazdák:
DJ Deza & DJ Sampler
Warm up zenekar:
Volvox (21:00-22:30-ig)
Időpont:
2013. március 23. szombat (kapunyitás: 20.00)
Belépő:
Éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft. A 20 és 21 óra között érkezők a belépő árának 100%-át lefogyaszthatják!

Ezt érdemes megosztani!