Az Orfeum Club és a Luxfunk Radio bemutatja – Barry White est Éliás Jr. koncerttel és DJ Samplerrel

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

Barry White est az Orfeumban Éliás Jr. és zenekara valamint DJ Sampler, Luxfunk DJ közreműködésével

Régen látott, Magyarországon egyedülálló produkció az Orfeumban!

A Soul legenda, Barry White egyszerre hihetetlenül mély és puha hangja a mai napig a könnyűzene egyik legjellegzetesebb áruvédjegye lett.
Amint megszólal a tulajdonosának a ‘szerelem rozmárja’ becenevet biztosító búgó basszus, a hallgató egyből tudja, hogy csakis egy Barry White lemezzel lehet dolga.
Barry White legismertebb dalai, mint pl. a Never, Never Gonna Give Ya Up, a Can’t Get Enough Of Your Love Babe vagy a You’re The First, The Last, My Everything sokunkban idéznek fel romantikus pillanatokat.

És aki egy estére megidézi, nem más, mint Éliás Gyula, alias Éliás Jr., a zeneszerző, az énekművész, a tanár. A magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége olyan ismert énekesek tanára volt, mint Harcsa Veronika, Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, Szabó Ádám, László Attila, Janicsák Veca, Oláh Gergő, Péterfy Bori, Brash Bence, Weisz Viktor, Berkes Olivér, vagy Gájer Bálint.

A koncert után a Luxfunk Radio lemezlovas csapatának tagja, DJ Sampler pörgeti a fekete lemezeket: elsősorban a ’70-es ’80-as évek Soul-Funk csemegéi közül válogat, de a lemezes kosarakban természetesen sok-sok Barry White korong is lapul majd.

Ha párjával érkezik, Barry White léleksimogató, szexis dalai és Éliás Gyula saját slágerei garantálják az este romantikus folytatását, ha pedig egyedül, talán pont ezen az estén esik szerelembe valakivel…

A program 21 órakor kezdődik, a kaput 20 órakor nyitjuk, vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Kedvcsináló
A Luxfunk Radio saját gyártású, FM rádiók által is átvett Soul-Funk műsora, a Luxfunk Soul Power egyik alkalommal egy teljes epizódot szentelt Barry White életútjának. A műsor teljes egészében meghallgatható vagy letölthető az alábbi hivatkozásra kattintva:
https://www.luxfunkradio.com/hirek/luxfunk-soul-power-0025/

Online jegyrendelés
Facebook esemény

Időpont: 2013. június 1. szombat (kapunyitás: 20.00)
Jegyárak:
Prémium: 2500 Ft, Standard: 1500 Ft
Helyszín: Orfeum Club – Budapest, Erzsébet krt. 43-49.
Info: +36 309 48 64 48

Ezt érdemes megosztani!