Közkívánatra megismételjük – Újra Barry White est az Orfeumban!

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

Barry White est az Orfeumban Éliás Jr. és zenekarával

Az Orfeum Club és a Luxfunk Radio szervezésében 2013 nyarának első napján egyszer már kipróbáltuk, milyen hangulata van egy olyan Barry White estnek, ahol a Soul legenda slágereit élő zenekar diktálja a talpak alá. Éliás Gyula Jr. és zenekarának koncertje és utána a Luxfunk DJ szettel folytatódó program annyira jól sikerült, hogy sokan ragadtak billentyűzetet, hogy megkérdezzék tőlünk: lesz-e még ilyen.

Lesz. Július 27-én szombaton az Orfeum színpadán ismét Éliás Gyula Jr. és zenekara játszik, őket pedig a Luxfunk lemezlovas csapatából DJ Jován követi a ’70-es, ’80-as évek Soul-Funk slágereivel és a ’90-es évek fekete kedvenceivel.

Ha pároddal érkezel, Barry White léleksimogató, szexis dalai és Éliás Gyula saját slágerei garantálják az este romantikus folytatását, ha pedig egyedül, talán pont ezen az estén esel szerelembe valakivel…

A program 21 órakor kezdődik, a kaput 20 órakor nyitjuk, vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Kedvcsináló
A Luxfunk Radio saját gyártású, FM rádiók által is átvett Soul-Funk műsora, a Luxfunk Soul Power egyik alkalommal egy teljes epizódot szentelt Barry White életútjának. A műsor teljes egészében meghallgatható vagy letölthető az alábbi hivatkozásra kattintva:
https://www.luxfunkradio.com/hirek/luxfunk-soul-power-0025/

Online jegyrendelés
Facebook esemény

Időpont: 2013. július 27. szombat (kapunyitás: 20.00)
Jegyárak:
Prémium: 2500 Ft, Standard: 1500 Ft
Helyszín: Orfeum Club – Budapest, Erzsébet krt. 43-49.
Info: +36 309 48 64 48

Ezt érdemes megosztani!