Az Orfeum és a Luxfunk bemutatja: Hallelujah, I Sing! + Dimofat Deejay

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

Luxfunk party @ Orfeum Club

Ismét koncertes-DJ-s Luxfunk estre hívunk benneteket budapesti törzshelyünkre, az Orfeum Clubba. Február 8-án, szombaton műsoron: “Hallelujah, I Sing” – a gyapotföldtől a Carnegie Hallig, avagy a fekete zene évszázada egy estben.

Az Orfeum revüműsorainak dívája, Kállai-Kiss Zsófi ezúttal ledobja a magas sarkút, mezítláb, nyílt lélekkel érkezik. Akik a különleges est színpadra állításában segítségére lesznek, a Voice című műsorban megismert aranytorkú Gondi Helén, aki jelenleg is Caramel vokalistájaként dolgozik, valamint Keresztes Szilvia.
A hangszer a lélek, a harmónia a gondolat. A zongorista Magán Olivér, a basszusgitárnál Péterfi Attila, a dobnál Kottler Ákos a Pély Barna trióból, a gitárnál pedig Kovács Tamás, az Indygo zenekar tagja.

Velük együtt utazhatunk el Nina Simone, Mahalia Jackson, Etta James, Erma Franklin, Stevie Wonder, Lemar, Jennifer Hudson és Beyoncé világába, ismert és ismeretlen dalokon át, egy érzelmekben és dallamokban gazdag estén.
Aki szeretne a spirituális zene, a soul, a dzsessz, a rhythm and blues szárnyán repülni velünk, és aki úgy tudja, hogy a Piece Of My Heart című nóta Janis Joplin nevéhez fűződik, vagy hogy a ragtime a némafilm zenéjeként jelent meg először, annak mindenképpen itt a helye. Talán tudunk még újat mutatni…

A koncert után a Luxfunk Radio DJ-je, Dimofat Deejay pörgeti tovább a hangulatot.

Programkezdés : 21:00
Kapunyitás: 20:00
Vacsorázási lehetőség: 23:00-ig

Jegyárak
■ Prémium: 2.200 Ft
■ Standard: 1.500 Ft

Jegyvásárlás, foglalás

Ezt érdemes megosztani!