Luxfunk Night: Jackson Forever – Nádor Dávid koncertje + DJ Deza

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

Orfeum-Facebook-Cover-Jackson-Forever-Luxfunk-Night

Luxfunk Night az Orfeumban: 2014. március 15-én, szombaton tehetséges fiatalok különleges feladatra vállalkoznak: Michael és Janet Jackson, valamint a The Jackson 5 legismertebb dalait dolgozzák fel.

A könnyűzene történetének legsikeresebb családja igazi popsztárokkal, köztük a legendás Pop Királyával ajándékozta meg a világot.

A Jackson név egyet jelent a minőségi szórakoztató zenével, a gigantikus show-kkal, valamint az összetéveszthetetlen, látványos mozdulatokkal, káprázatos, egyedi koreográfiákkal. A néha megszólalásig Michael Jackson hangján éneklő fiatal tehetség, Nádor Dávid és zenekara különleges feladatra vállalkozik: Michael és Janet Jackson, valamint a The Jackson 5 legismertebb dalait dolgozzák fel egy valóságos zenei kéjutazáson, amely tetőtől talpig átmozgat testet-lelket. Társai a fenomenális hangi adottságokkal rendelkező, több előadó hangját torkában őrző Schwartz Dávid, valamint a bájos Fejes Anna. Három tehetséges fiatal, különleges hangi adottságok, és a világ kedvencének legjobb dalai.

A koncert után a Luxfunk Radio DJ-je, DJ Deza pörgeti tovább a hangulatot, hogy méltó módon idézzük fel a Pop Királyának “uralkodását”.

Programkezdés : 21:00
Kapunyitás: 20:00
Vacsorázási lehetőség: 23:00-ig

Jegyárak
■ Prémium: 2.800 Ft
■ Standard: 2.000 Ft

Jegyvásárlás, foglalás

Luxfunk Party vagy Luxfunk Night? Mi a különbség?

Ezt érdemes megosztani!