Luxfunk Party és Luxfunk Night – Mi a különbség?

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

Logo-Luxfunk-Night-Logo



Ez egy Luxfunk Night logo. Garanciát jelent. De hogy mit takar, illetve mi pontosan a különbség a Luxfunk Party és a Luxfunk Night között, azt az alábbiakból megtudhatod.

Luxfunk Party

Party-sorozat Luxfunk kiadásban. Budapesten, sőt országszerte részese lehetsz, ha exkluzív környezetben szeretnéd élvezni a Funky életérzést, két Luxfunk DJ tolmácsolásában. A hangulatot igény szerint alapozhatja kb. egyórás, élőzenei funky koncert, a hajnalig tartó pörgést azonban a páratlan DJ szettek garantálják.

Luxfunk Night

A budapesti Orfeum Club fekete zenei koncertjei. Olyan estek, amelyeknek zenei stílusa belesimul a Luxfunk Radio hangzásvilágába, arculatába. Ezt az Orfeum- rendezvények flyerjén feltüntetett „Luxfunk Night” pecsét fémjelzi. Az embléma garancia arra, hogy a Funky-arcok biztosan azt a szavakban nehezen kifejezhető érzést kapják, amit a Luxfunk Radio repertoárjában már megszerettek. Az estek fő programja a hosszabb, gyakran kétfelvonásos koncert, mely előtt, után, sőt a szünetben is egy Luxfunk DJ fokozza a hangulatot a hajnali kifulladásig.

Luxfunk Night programok:

Fontos tudnod, hogy a Luxfunk Night ezen műsorait folyamatosan bővítjük, hiszen az Orfeummal karöltve azon fáradozunk, hogy ne csak hallgathasd, hanem mindig újabb és újabb előadók és témák mentén át is élhesd velünk az örök, igazi fekete zene élményét.

Ezt érdemes megosztani!