Luxfunk Party – június 14-én Andrew J-jel és DJ Hangyával a Club Macallanban, Nyíregyházán

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

10410564 837145469646778 1263268353002724446 n

Június 14-én megosztjuk a Luxfunk- életérzést most már a nyíregyházi Funky-arcokkal is: elhozzuk a vérpezsdítő Luxfunk Party-t Andrew J és DJ Hangya tolmácsolásában a Club Macallanba. Ezen a szombaton este tíztől hajnalig pöröghetünk majd a kedvenc fekete zenéinkre a Queen Of The Night party-  sorozat Szabolcs megyei selejtezője alkalmából.

Queen Of The Night

A nagy sikerű Queen Of The Night party- sorozat Szabolcs megyei selejtezője a végéhez ért. Ez alkalomból ünnepelünk együtt a versenyzőkkel és az éjszakába vágyókkal. De hogy mit is takar pontosan a Queen Of The Night?

Egy party- sorozatot, amely olyan szépségverseny is egyben, ahol a bulik azon nélkülözhetetlen party királynői mérettetnek meg egymással, akik nélkül nem igazi egy áttáncolt éjszaka sem. A Club Macallanból sem a versenyzők, sem a közönség nem távozik üres kézzel, italakciók és meglepetés ajándékok várnak a helyszínen. Ráadásul ha visszaigazolod az eseményt és meghívod ismerőseidet szombatig, megnyerheted a 2 db páros V.I.P. belépőjegy egyikét a Luxfunk Party-ra, melyre limuzinnal, a Queen Of The Night versenyzőivel együtt érkezhetsz meg. Ezen kívül a Tiéd lehet egy két főre szóló wellness hétvége Miskolctapolcán, vagy egy páros V.I.P. belépőjegy a július 18-ai Sóstó Fesztre.

A party

A hajnalig tartó buliért ezúttal Andrew J és DJ Hangya felel, akik megállás nélkül keverik majd a legizgalmasabb slágereket. A zene hevítette adrenalinlöket garantált, hiszen a két Luxfunk DJ 1994-óta pörgeti a lemezeket, változatos, Funk alapú mixeikkel bolondítva meg a táncparkettek tömegeit.

Ezt érdemes megosztani!