Végre lehet Luxfunk Pólód – Elindul a Luxfunk Webshop!

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E. 0 Hozzászólások

webshop logoÖrömmel jelentjük be, hogy több éves várakozás után végre a Funky-arcoknak is lehet Luxfunk pólójuk, amelyet eddig csak Luxfunk DJ-ink és hosstesseink, illetve az Orfeum személyzete viselhetett. Az arany Luxfunk logótól ragyogó, fekete pólóhoz november 3-ától bárki hozzájuthat, hiszen elindítjuk Luxfunk Webshopunkat!

A Luxfunk pólók különleges helyet foglalnak el a szívünkben. Egyszerre jelképezik a Luxfunk Radio egységét és emlékeztetnek arra, hogy nélkületek, Funky-arcok, mindez nem jöhetett volna létre. Ezért szeretnénk megosztani Veletek most már nem csak a zene és a party-k örömét, hanem a Luxfunk pólóét is.

Az elmúlt évek során minderre nem volt lehetőségünk, néhány különleges alkalmat leszámítva. Ilyen volt 2011. november 1-je, amikor egy nyereményjáték keretében kisorsoltuk az első és egyetlen Luxfunk pólót, amelyet ajándékba adtunk a szerencsés nyertesnek. 2011 után már csak 2013 nyarán, egy hosszú hétvégés siófoki V.I.P. Luxfunk Party keretében leptük meg “V.I.P. Funky-arc” feliratú pólóval azt a kemény magot, akikkel a V.I.P. party- yachtot indítottunk a Balatonon.

Azóta senkinek nem adtunk ki pólót, és soha, sehol, semmilyen formában nem lehetett hozzájutni! Ennek 2014. november 3-án vége.

luxfunk webshop 01

Az eredeti Luxfunk Póló az igazi!

Láttunk már sufni-tuning Luxfunk pólókat. Hízelgő és megható, hogy vannak olyan rajongók, akik úgy szeretnek bennünket, hogy kedvenc márkájuk logóját házilag készített pólón viselik magukon. Most viszont ideje lecserélni ezeket a kedves emlékeket egy eredeti pólóra, a védjegyoltalom alatt álló Luxfunk logóval, amely csak általunk kerülhet kereskedelmi forgalomba. És hogy mitől igazi egy Luxfunk Póló?

1. A Funky-arctól, aki benne van!luxfunk webshop 02 himzett cimke1

2. A speciális, egyedi technológiával felvitt strapabíró anyagtól (a logó).

3. A hímzett Luxfunk cimkétől a póló alján.

4. A bevasalt biztonsági kódtól a póló belsejében, amelynek eredetiségét  a webshopban hamarosan elérhető alkalmazással ellenőrizhetitek majd.luxfunk webshop 02 biztonsagi kod1

Minden jóra várni kell…

… így az új Luxfunk pólókra is. Mivel a rákerülő biztonsági kód az egyedi, vásárlóhoz kötött rendelésszám ismeretében generálódik, minden egyes póló gyártása csak a rendelést követően kezdődhet el. Ezért a Nektek szánt, kereskedelmi forgalomba kerülő pólókból raktárkészlet tartása nem lehetséges, az egyedi kóddal ellátott póló gyártását meg kell várnotok. Terveink szerint viszont a megrendeléstől számított maximum 7 munkanapon belül kézbesítjük Nektek.

Nem csak pólókat árulunk majd!

luxfunk webshop 02 party jegyA Luxfunk Webshopban nem csak pólók kaphatóak majd. Idővel újabb és újabb termékekkel bővül a kínálat: egyéb Luxfunk-os ruházati cikkekhez, kiegészítőkhöz is hozzájuthattok, és akár gyorsan és könnyedén jegyet is vásárolhattok a Luxfunk Party-kra, kiélvezve az online vásárlás kényelmét, és azt, hogy időben juthattok a legjobb asztalokhoz.










A party jegyek mellett műszaki cikkeket is árulunk majd olyanoknak, akik a minőségi zenehallgatást, a hangszeres zenét preferálják. Idővel a kiadványok, lemezek, könyvek is helyet kapnak majd az áruházban.

luxfunk webshop 02

Hogy első kézből értesülhessetek az új Luxfunkos termékekről, akciókról, azt javasoljuk, hogy iratkozzatok fel a Luxfunk Webshop hírlevelére!

Kívánságlista

Érdemes tudnotok még, hogy a termékekből saját kívánságlista menthető el. A lista emlékeztethet a kedvenc termékekre egy esetleges későbbi vásárláshoz, de főképp arra való, hogy azokat a termékeket, amelyeket mástól szeretnénk ajándékba kapni, egy listába rendezve megoszthassuk, elküldhessük. A címzett egyetlen kattintással eljut a Luxfunk Webshopba a kedvenceinkhez, és megvásárolhatja nekünk.

luxfunk webshop 04 kivansaglista

Mobil váráslás

A Luxfunk Webshopot korszerűen alakítottuk ki, így okostelefonról is elérhető lesz. Az egyszerű mobil felületen könnyedén böngészhetitek a termékeket, és lebonyolíthatjátok a vásárlás is.

webshop logo

Facebook vásárlás

A Luxfunk Webshop Facebook oldalunkra is integrálásra kerül, így a Facebookon böngészve is indítható majd vásárlás. E szolgáltatás indulásáról a Luxfunk Webshop hírlevelében értesítünk majd Benneteket.

Fizetés

luxfunk webshop 03 pay1

A fizetés lehetséges lesz bankkártyával, előre utalással, PayPallal, és a letölthető termékeket (pl. party jegy) kivéve utánvéttel is. Használható pénznemek: HUF, EURO, USD.






Kiszállítás

gls autoA kiszállítást a GLS futárszolgálat segítségével bonyolítjuk a világ szinte bármely pontjára. Magyarországon a feladástól számított egy munkanapon belül kézbesítésre kerülnek a csomagok.

Nyelv

A Luxfunk Webshop induláskor magyar nyelven, hamarosan angol, később pedig német nyelven is elérhető lesz a számotokra.

És hogy hol találod majd a webshopot? Ide kell nagyot kattintani!

site to webshop link v2

Mi már nagyon várjuk!


Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá