DJ Koontz november 7-én először a Luxfunk Blackmixben – Mi azt mondjuk, érdemes nagyon fülelni!

Egyéb kategória publikálta Luxfunk 0 Hozzászólások

1959380 729926387032606 33328624 nMegígértük, hogy elindítunk egy új Luxfunk Party-sorozatot. Ez a Luxfunk Hip-Hop & Rnb Classic Party. Ebből az első olyan jól sikerült, hogy azóta is bólogatunk lendületből. A Classic Funky Party-sorozattól zeneileg eltérő tematikájú est nem csak egy új koncepciót jelent a Luxfunkon, hanem két új lemezlovas csatlakozását is. Először az első női Luxfunk DJ, DJ Nara bújt Luxfunk pólóba, majd őt DJ Koontz követte. Persze ő egy másik pólót vett fel. 🙂

Úgy alakult, hogy a Luxfunk Blackmix beosztásban először DJ Koontz kerül sorra. November 7-én, azaz ma este 20 órakor kezdődik a műsor, melyben debütál új barátunk.

luxfunk hiphop rnb classic party glamorous night@orfeum 141115

Ez lesz az a buli, amelyiken...

Mi azt mondjuk, érdemes nagyon fülelni. Bár egy 60 perces mix kevés képet ad egy 6-7 órás buliról, pláne egy party-sorozatról, de mindenképpen engedi sejttetni, hogy mire készülünk. Most azok a Funky-arcok lesznek előnyben, akik a ’90-es évek és az ezredfordulót követő Hip-Hop és Rnb csemegéket kedvelik. Hallgasd úgy a ma esti DJ Koontz Blackmixet, hogy közben próbáld meg elképzelni, mit művel majd ez a srác akkor, amikor majd Whiteboy is mellette áll a pultban. Hiszen november 15-én ők ketten együtt tolnak majd ilyen zenéket EZEN A BULIN.

Jó szórakozást, Funky-arcok!

A klasszikus Funky kedvelőknek természetesen nincs okok aggodalomra: a Luxfunk Classic Funky Party-sorozat folytatódik, az új bulival párhuzamosan. Októberben is volt.

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá