Új Luxfunk csatorna a Funky-arcoknak – Luxfunk Dance

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

Luxfunk Dance logoÚj csatornát indított a Luxfunk Radio: a Korábbi Luxfunk Party-k felvételeit sugározza az adó 24 órában, a hét minden napján. A Luxfunk Dance c. alcsatorna a Luxfunk Radio egyik legnépszerűbb műsorának a Luxfunk Dance-nek archívumából táplálkozik.

A 2007 júniusában induló Luxfunk Radio 2009-ben indította útjára Funky Party-sorozatát, a Luxfunk Party-t. A budapesti és vidéki klubokba meghívott party-kon a Luxfunk Radio lemezlovasai, a Luxfunk DJ-k pörgetik a fekete kedvenceket. A 6-8 órás felvételekből évek óta készül a népszerű Luxfunk Dance c. műsor, mely mindig 3 órában foglal össze egy-egy Luxfunk Party-t.

A pénteken és szombaton 21 órakor kezdődő népszerű műsor archívuma már igazi érték. Rengeteg bulin vagyunk túl, ezekhez sok-sok emlék kötődik. Az átbulizott éjszakák mögött természetesen nagyon-nagyon sok munka is áll: egy komoly csapat dolgozik azon, hogy ezek a bulik jól sikerüljenek.

Rengeteg szervezés, utazás, előkészület, melyben persze mindenki örömét leli. Ezért a Luxfunk Party-k és így a Luxfunk Dance is a Luxfunk csapat sokéves, kemény munkájának gyümölcse.

Kiknek ajánljuk?

A Luxfunk Dance csatornát ajánljuk azoknak, akik jártak már Luxfunk Party-n és szeretnék felidézni a semmivel össze nem hasonlítható feelinget, emlékeket szeretnének felidézni. Azoknak is ajánljuk, akik még csak most ismerkednek velünk és szeretnének ízelítőt kapni a Luxfunk-éjszakák hangulatából.
Érkesség, hogy a főcsatornán futó Luxfunk Dance műsortól eltérően, ezen a csatornán a Luxfunk Party-k warmup szettjét is adjuk. Nagy érték ez is, hiszen a party-k előtt, a vendégek érkezése közben a Luxfunk DJ-k gyakran igen komoly finomságokat húznak elő a gyűjteményből.
Ajánljuk azon kluboknak is, akiknél már jártunk, hiszen ezen a csatornán a náluk felvett fergeteges bulik szólnak. És nem utolsó sorban azoknak a kluboknak, programszervezőknek, vagy zártkörű céges rendezvény szervezőknek is ajánljuk, akik szeretnék meghívni a Luxfunk Party-t, de eddig még nem tették meg.

Hogyan lehet hallgatni?

A Luxfunk Radio Dance csatornát a Luxfunk honlapjáról elérhető Luxfunk MultiPlayer segítségével lehet hallgatni. A www.luxfunkradio.com bármelyik oldalán jobb felül található a MultiPlayer ikonja:

A Luxfunk Dance csatorna hallgatása - 1

A felugró MultiPlayer ablakban válaszd ki a Luxfunk Dance csatornát a bal oldali player, vagy a jobb oldali külső playeres linkek bármelyikével:

A Luxfunk Dance csatorna hallgatása - 2

A Luxfunk főcsatornája továbbra is hallgatható a főoldal tetején található flash playerrel is.

Ez nem minden!

A Luxfunk Dance csatorna mellett A Luxfunk MultiPlayerrel a főcsatorna mellett a Luxfunk Blackmix csatornát is hallgathatod, csak egy kicsit lejjebb kell hozzá gördíteni.

Ezt érdemes megosztani!