Luxfunk Party + IN DIRETTA koncert & DJ Hangya @ Jazzy Pub!

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

Luxfunk Radio Funky Party + In Diretta Koncert - 2015.03.20. @ Jazzy Pub

Március 20-án újabb helyszínen, ezúttal a Jazzy Pubban dübörög a Luxfunky. Az IN DIRETTA koncert után DJ Hangya csap bele a groove-ba, a Funky-arcok pedig egy nagyon hosszú éjszakába!

Bevesszük a Jazzy Pubot!

A Fat Mo’s után – ahová hamarosan ismét visszatérünk – újabb izgalmas helyszínen, a Jazzy Pubban hódolunk a Funky-nak: március 20-án a Liszt Ferenc tér 10. alatt robban a party bomba, amelyet az IN DIRETTA koncert alapoz meg.

IN DIRETTA koncert

Az in diretta “olaszul annyit jelent: élőben, előzetes felvétel nélkül. A zenekar ennek megfelelően óvakodik a playback fellépésektől, tette ezt nagy meggyőződéssel a 2012-es Csillag születik műsorban is, ahol 4 adás erejéig volt látható és hallható a formáció. Azóta számos helyen megfordult a zenekar, és büszkén állíthatjuk, a jó hangulat minden esetben garantált.” – írják magukról honlapjukon, ahol interaktív módon megismerheted a zenekar tagjait: Bankó Andrást (basszusgitár), Hamvas Viktort (billentyűs), Nagy Ákost (vokál), Solymosi Róbertet (dobok), II. Szász Ferencet (gitár).

DJ Hangya a DJ pultban

DJ Hangya, Luxfunk DJ, a ’70-es évek Disco és Funky őrültje, aki ezen az estén is a tetőfokára pörgeti a hangulatot dallamos, klasszikus Funky szettjével. Ha imádtad a trapéznadrág hőskorát, most akár fel is veheted, gyere el, és garantáltan újra átélheted a ’70-es, ’80-as évek party hangulatát.

Asztalfoglalás, vacsora, ingyen belépő?

Ha asztalt szeretnél foglalni, azt a +36 20 621 8488-as számon teheted meg, és a rendezvény napján 21.30-ig áll módodban elfoglalni. Ha nem jelensz meg, sajnos tovább nem tudják fenntartani a számodra. Lehetőséged van a fenti szinten, és az alsó szinten is foglalni. Kizárólag a fenti részen tudsz vacsorázni, és amennyiben lentre nem foglaltál asztalt, úgy 23.30-ig, a konyha zárásáig bármikor megvacsorázhatsz. Ha viszont a koncertet lenti asztal mellől szeretnéd követni – tehát oda (is) foglaltál asztalt -, úgy 19.00-ig be kell érned az étterembe, hogy a koncert kezdésére, azaz 21.00-ra megvacsorázz, majd elfoglald asztalodat a lenti szinten.

Amennyiben vacsorázol, a koncertre és a Luxfunk Party-ra nem kell belépőt fizetned!

———————————————————————————————

Nyitás: 21.00 órakor

Programkezdés: 22.00 órától

Jegyek, jegyvásárlás, nyereményjáték, regisztráció

Belépő: 0:30-ig 1500 Ft, utána 1000 Ft

Luxfunk Radio Funky Party + Indiretta koncert jegy

A vásárláshoz katt!

A belépőjegyeket webshopunkban vásárolhatjátok meg. Akció! 3 db jegy vásárlástól választható egy plusz jegy ingyen!
Belépőjegy a helyszínen is vásárolható, de az akció csak az elővételben megváltott jegyekre érvényes.

Ne felejtsd, hogy a Funky-arc kupon akciónk most is érvényes: aki online regisztrál a bulira, az Funky-arc kupont kap, amelyből 5 db-ot összegyűjtve ingyen bejöhet bármelyik későbbi party-ra. A korábban kiadott kuponok itt is érvényesek! Továbbá, a regisztráltak között ezen a bulin 5 üveg pezsgőt sorsolunk ki. Ha szeretnél a szerencsések között lenni, regisztrálj a bulira lenti űrlap segítségével!

Ezt érdemes megosztani!