Luxfunk Party + Ultravaló koncert @ Fat Mo’s! – Big Mo és Troubleman a pult mögött!

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

Luxfunk Radio Funky Party + Ultravaló koncert 2015.03.28. @ Fat Mo's, Budapest

Az első Fat Mo’s-os buli sikerén felbuzdulva március 28-án újra elvisszük oda a Funky-t, ezúttal Ultravaló koncerttel és Big Mo – Troubleman DJ párossal fűszerezve.

Ahogyan már egyszer megírtuk, a Nyáry Pál utcában található helytől nem idegen az általunk is képviselt zenei irány, és tekintélyes múlttal rendelkezik: 20 éve színesíti a figyelemreméltó pesti helyek palettáját. A remek konyhája mellett különleges hangulatvilága adja azt a bizonyos  pluszt, amelyet mi is nyújtunk és keresünk. A Fat Mo’s ugyanis – ahogyan a képek is mutatják – az amerikai szesztilalom  ’20-as éveinek vibráló és izgalmas időszakát idézi.

A műsor

Idén új produkciókkal jelentkezünk, amelybe 21-én már belekóstolhattatok. Ezúttal az Ultravaló zenekar lép színpadra 21 órakor, akik garantáltan elhozzák kedvenc Funk slágereink feldolgozását és legújabb saját dalaikat is, például a Mikrofonpróbát, amely első saját EP-jük. A többi Ultravaló dallal itt hangolódhatsz a bulira, de érdemes elolvasnod tavalyi party-beszámolónkat, ahol részletesen írtunk róluk.

A party

Az est további tánc és hangulatfelelőse Big Mo és a Kultúrpecek Facebook rovatot szerkesztő Troubleman. Ismerheted őket, úgyhogy dönts le néhány bögre feketét a Luxfunk Party előtt, mert hajnal előtt biztosan nem keveredsz haza!

Nyitás: 20 órától
Koncert: 21 órától

Kövesd az eseményt Facebookon is!

Jegyek, jegyvásárlás


Luxfunk Party + Ultravaló koncert 2015.03.28. @ Fat Mo's, Budapest

Jegyvásárláshoz KATT!


A belépőjegyeket webshopunkban vásárolhatjátok meg. Akció! 3 db jegy vásárlástól választható egy plusz jegy ingyen! (VÁSÁRLÁS)
Belépőjegy a helyszínen is vásárolható, de az akció csak az elővételben megváltott jegyekre érvényes.

Ne felejtsd, hogy a Funky-arc kupon akciónk most is érvényes: a lenti űrlappal regisztrálj online a bulira, amiért belépéskor Funky-arc kupont kapsz, amelyből 5 db-ot összegyűjtve ingyen bejöhetsz bármelyik későbbi Luxfunk Party-ra. A korábban kiadott kuponok itt is érvényesek!

Ezt érdemes megosztani!