Luxfunk Party + Cool Miners @ Jazzy Pub! – A lemezeket DJ Jován forgatja

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E. 0 Hozzászólások

luxfunk party 150404 fbcover

Itt a tavasz, nincs megállás; gőzerővel pörögnek tovább a Luxfunk Party-k. Április 4-én ismét visszatérünk a Jazzy Pubba, ezúttal a Cool Miners-szel és DJ Jovánnal, akik garantáltan megtáncoltatnak!

Másodjára a Jazzy Pubban!

Ez a tavasz a Luxfunk Radio számára az izgalmas, új helyszínek felderítésének jegyében telik. A Fat Mo’s-féle, és az első Jazzy Pubos ereszd-el-a-hajam után április 4-én újra bevesszük a nagy sikerű Liszt Ferenc téri klubot, hogy ismét megtölthessük ízig-vérig Funky-arcokkal a sokat látott Jazzy Pubot.

A koncert – Cool Miners

A jelenleg héttagú zenekar izgalmas múltra tekint vissza, legyen szó az énekes Oroszlán Szonjáról, vagy más sztárvendégekről. Erről bővebben itt olvashatsz. Ma így vallanak magukról:
“Az új évezred követelményeinek megfelelően újra unikum jellegű koncepciót kínál a csapat az élő koncertek alkalmával. A zeneipar új hullámával feltörekvő DJ-ket megidéző módon egybefüggő zenei mixek prezentálásával emeli magasabb szintre az itthoni rendezvények színvonalát. Megállás nélkül szólnak a legnagyobb dalok napjainkból és a régi időkből, nem mellőzve a divatos mashup stílust sem. Az egyedülállóan összeszokott három hangkarakterű énekessel és a megszilárdult atombiztos alapokat nyújtó zenész szekcióval szinte bármilyen helyzetben profi zenei munkát végez a Cool Miners.”

A party – DJ Jován

DJ Jovánt nem kell bemutatnunk: ha szeretted a Dark Blue-t, tudhatod, mire számíthatsz szombat éjszaka. A szakma egyik nagyágyúja olyan bulit rittyent majd, amit nem felejtesz el egyhamar, ha Te is annyira imádod a Funky-t, mint Ő.

Asztalfoglalás, vacsora, ingyen belépő?

Ha asztalt szeretnél foglalni, azt a +36 20 621 8488-as számon teheted meg, és a rendezvény napján 21.30-ig áll módodban elfoglalni. Ha nem jelensz meg, sajnos tovább nem tudják fenntartani a számodra. Lehetőséged van a fenti szinten, és az alsó szinten is foglalni. Kizárólag a fenti részen tudsz vacsorázni, és amennyiben lentre nem foglaltál asztalt, úgy 23.30-ig, a konyha zárásáig bármikor megvacsorázhatsz. Ha viszont a koncertet lenti asztal mellől szeretnéd követni – tehát oda (is) foglaltál asztalt -, úgy 19.00-ig be kell érned az étterembe, hogy a koncert kezdésére, azaz 21.00-ra megvacsorázz, majd elfoglald asztalodat a lenti szinten.

Amennyiben vacsorázol, a koncertre és a Luxfunk Party-ra nem kell belépőt fizetned!

———————————————————————————————

Nyitás: 21.00 órakor

Programkezdés: 22.00 órától

Jegyek, jegyvásárlás, nyereményjáték, regisztráció

Belépő: 1500 Ft


A belépőjegyeket webshopunkban vásárolhatod meg. Akció! 3 db jegy vásárlástól választható egy plusz jegy ingyen!
Belépőjegy a helyszínen is vásárolható, de az akció csak az elővételben megváltott jegyekre érvényes.


Ne felejtsd, hogy a Funky-arc kupon akciónk most is érvényes: aki online regisztrál a bulira, az Funky-arc kupont kap, amelyből 5 db-ot összegyűjtve ingyen bejöhet bármelyik későbbi party-ra. A korábban kiadott kuponok itt is érvényesek! Továbbá, a regisztráltak között ezen a bulin 5 üveg pezsgőt sorsolunk ki. Ha szeretnél a szerencsések között lenni, regisztrálj a bulira lenti űrlap segítségével!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá