Luxfunk Party Abdán! – Kállai-Kiss Zsófival, Kovács Tamással és DJ Samplerrel a legújabb helyen!

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

fb2 04 18 funkyparty kallai

Április 18-án elvisszük a Funky-t Abdára, az Eldorado Házibulibárba, amely először nyitja meg kapuit az exkluzív igényű, különleges vizuális élményre vágyó közönség előtt.

UPDATE! A rendezvény technikai okok miatt elmarad, az új időponttal hamarosan jelentkezünk!

—————————————————————————

A koncert

Kállai-Kiss Zsófit legtöbben az X-Faktorból ismerik, ahol kimagasló eredményeket ért el a kezdetektől az élő-show-kig.

Az elmúlt években rendszeresen fellépett önálló estjével Luxfunk Party-jainkon, 2015-től  pedig új formációban, Kovács Tamással (gitár) indítja be a party hangulatot. Párosuk év elején is bizonyította, hogy az este igazán akkor kezdődik el, ha mindketten a színpadra állnak.

A lemezlovas

DJ Sampler oszlopos tagja a Luxfunk Radio 18 lemezlovasból álló csapatának. A zene szeretete a vérében van, akárcsak a szakma; számos nagy nevű budapesti és vidéki városban játszott már. Ahogyan ő meséli: “Már általános iskolásként zenélésre adtam a fejem. Ez egy klasszikus ¾-es gitárt és – Kozma László tanítványaként – komolyzenei művek elsajátítását jelentette. Később jöttek az ebédlős diszkók és a tinibulik. Ofner László és Agócs Tibor mellett kupálódtam ki, nekik, és DJ Zsibi D-nek sokat köszönhetek.” Kedvenc zenei stílusa természetesen a Funky, de kipróbálta magát Chill Out DJ-ként is. Ezen az estén azonban klasszikus Funky-val pörgeti a tetőfokára a hangulatot. Készüljetek, hajnalig nem megyünk haza!

Video: DJ Sampler egy korábbi Luxfunk Party-n

A helyszín

Az Eldorado Házibulibár jeges, barlangszerű stílusával egyedi színfoltot képez a szórakozóhelyek kínálata között. Ötletes kivitelezés, becsapós tükrök és beszélgetős társaságoknak megfelelő, zegzugos, elszeparált asztalok jellemzik a helyet, miközben minden pontját átjárja a zene; garantáltan az események sűrűjében érezhetjük magunkat, nem csak a táncparketten. Meg is mutatjuk!

eldorado1

Egy kis segítség a megközelítéshez

Az Eldorado Házibulibár a Győr melletti Abdán, a József Attila 57-es szám alatt található. Ez a térkép biztosan segít majd a tájékozódásban!

———————————————–

Nyitás: 21:00
Belépő: 2500 Ft

Jegyek, jegyvásárlás

A belépőjegyeket webshopunkban vásárolhatod meg, vagy személyesen a helyszínen.

Kövesd az eseményt Facebookon is!

Ne felejtsd, hogy a Funky-arc kupon akciónk most is érvényes: a lenti űrlappal regisztrálj online a bulira, amiért belépéskor Funky-arc kupont kapsz, amelyből 5 db-ot összegyűjtve ingyen bejöhetsz bármelyik későbbi Luxfunk Party-ra. A korábban kiadott kuponok itt is érvényesek!



Ezt érdemes megosztani!