Vissza a Jazzy-be, a Luxfunk Hip-Hop & R’n’B Classic Party-val! – Glamorous Company koncert után DJ Nara és DJ Koontz

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

fészbúk cover

Május 2-án a Luxfunk csapata ismét beveszi a Jazzy Pubot, most a Luxfunk Hip-Hop & R’n’B Classic Party repertoárjával. A Glamorous Company koncertje után DJ Nara és DJ Koontz forgatja a lemezeket.

A Jazzy Pub ezúttal is vendégül látja Budapest legnagyobb Funky-arcait, akik első és második alkalommal is feldobták a hangulatot a Liszt Ferenc tér 10. alatt. Akkor Classic Funky Party forgatta fel a környéket, ezúttal azonban a Luxfunk Hip-Hop & R’n’B Classic Party-val készülünk, hogy megőrülhess a ’90-es évek és az ezredforduló környékén népszerűvé vált Hip-Hop és R’n’B slágerekre. Természetesen most is lesz Funky, de gyakrabban kapjuk elő a …ggrázós klasszikusokat, a kamaszkori, örökzöld kedvenceket.

A koncert

A Glamorous Company évek óta állandó fellépője a Jazzy Pubnak. Tábla is hirdeti a szórakozóhelyen, hogy a klub – sok más produkcióval együtt – bölcsője a Galmorous Company zenekarnak. Ezen a helyen alakultak, innen indult a Hip-hop szekér.

Glamorous Company, a Jazzy Pub állandó fellépője

Nem a tábla alját kell nézni. 🙂

Közösen csak 2014 szeptembere óta éltetjük a fekete zenét ezzel a zenekarral, az akkor induló Luxfunk Hip-Hop & Rnb Classic Party-sorozatnak ők voltak az első zenekari fellépői. Harót Balázs, Priskin Georgina és zenésztársaik rögtön bizonyították, hogy kedvenc fekete slágereink feldolgozásainak színpadon a helye és a Luxfunk Party-val összekötve az eredmény egy rendkívül jó hangulatú buli. Akkor a célunk kifejezetten az volt, hogy a zenekart a Luxfunk rajongóival ismertessük meg. Nagyot robbant az első két buli, itt az ideje a folytatásnak.

Az együtt gondolkodást és a zenekar bemutatását akkoriban egy interjúval kezdtük. A 2007 óta együtt zenélő csapatról, céljaikról és vágyaikról ebben az interjúban olvashatsz bővebben. Ne csak olvass róluk, hallgass is tőlük:

A party

DJ Nara és DJ Koontz – a Luxfunk csapatának legfrissebb lemezlovasai, de egy pillanatig sem újoncok. DJ Nara 2010 óta játszik olyan helyeken, mint a Dürer Kert, a Kolor, az Ötkert, 2014-től pedig a Doboz rezidens DJ-je, aki Japánban is zenélt már. DJ Koontz első bulijait a ’90-es években csinálta, de igazán ’94-ben bolondult bele a lemezforgatásba, amikor DJ Jován szárnyai alatt tanulgatta a “bakelitezést”. Azóta számos helyen játszott, sőt tíz évig házigazdája volt egy neves zalaegerszegi klubnak. És hogy mindez mit jelent május 2-án? Őrült jó, feszes fekete zenéket és hajnalig tartó tombolást.

Asztalfoglalás, vacsora, ingyen belépő?

Ha asztalt szeretnél foglalni, azt a +36 20 621 8488-as számon teheted meg, és a rendezvény napján 21.30-ig áll módodban elfoglalni. Ha nem jelensz meg, sajnos tovább nem tudják fenntartani a számodra. Lehetőséged van a fenti szinten, és az alsó szinten is foglalni. Kizárólag a fenti részen tudsz vacsorázni, és amennyiben lentre nem foglaltál asztalt, úgy 23.30-ig, a konyha zárásáig bármikor megvacsorázhatsz. Ha viszont a koncertet lenti asztal mellől szeretnéd követni – tehát oda (is) foglaltál asztalt -, úgy 19.00-ig be kell érned az étterembe, hogy a koncert kezdésére, azaz 21.00-ra megvacsorázz, majd elfoglald asztalodat a lenti szinten.

Amennyiben vacsorázol, a koncertre és a Luxfunk Party-ra nem kell belépőt fizetned!

———————————————————————————————

Nyitás: 21.00 órakor

Programkezdés: 22.00 órától

Kövesd az eseményt a Facebookon is!

Jegyek, jegyvásárlás, nyereményjáték, regisztráció

Belépő: 1500 Ft, amelyet ha online elővételben vásárolsz meg, a party napján a Jazzy vendége vagy egy 1190 Ft értékű Black vagy Glamorous Shotra!

Akció! 3 db jegyvásárlástól választható egy plusz jegy ingyen!

Jegyvásárláshoz kattints a képre:

Luxfunk Party + Glamorous Company koncertjegy

Jegyvásárlás



Belépőjegy a helyszínen is vásárolható, de az akció csak az elővételben megváltott jegyekre érvényes.

Ne felejtsd, hogy a Funky-arc kupon akciónk most is érvényes: aki online regisztrál a bulira, az Funky-arc kupont kap, amelyből 5 db-ot összegyűjtve ingyen bejöhet bármelyik későbbi party-ra. A korábban kiadott kuponok itt is érvényesek!

Ezt érdemes megosztani!