Újra Luxfunk Classic Funky Party a Jazzy Pubban! – United koncerttel és DJ Hangyával indul a Funky szezon

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

Luxfunk Party & United koncert @ Jazzy Pub 2015.09.12

Itt van az ősz, itt van újra… és az idény első budapesti Luxfunk Classic Funky Party-ja! Szeptember 12-én a Jazzy Pubban United koncerttel és DJ Hangyával búcsúztatjuk a nyári szünetet, méltó módon: még egy Renault Kadjar is a Tiéd lehet egy hétvégére!

Száguldás, Kadjar, szerelem…

Milyen lehet a hétvégi őszi napsütésben kedvedre autózni partnereddel, egy Renault Kadjar kényelmébe helyezve magad? Talán Te leszel az, aki megtapasztalja! Gyere el szeptember 12-én a Jazzy Pubba, ahol a jelen lévő online jegyet vásárolt vendégek közül a Renault Budapest jóvoltából kisorsoljuk azt a szerencsést, akinek feldobja majd a hétvégéjét!

Renault Kadjar

A koncert

A Jazzy Pubban nem először, de nem is utoljára dübörög a Luxfunky. A hangulatot a ’99-óta töretlen népszerűségű United, azaz Pély Barna, Romhányi Áron és Mits Gergő alapozza meg 23:00-tól, hogy felfűtve a kedélyeket, megőrüljünk DJ Hangya szettjére.

A party

DJ Hangya a ’90-es években vetette bele magát a diszkózásba, DJ Sterbinszky oldalán. ’96-tól, első önálló fellépése után DJ Jovánnal és Bárány Attilával együtt forgatta a lemezeket. Néhány éve pedig már a Luxfunk csapatát is erősíti; ízelítőket itt, itt, itt és itt találhatsz és tölthetsz le tőle. Az este igazi klasszikus Funky szettel készül, hogy az italok mellett a kedvenc örökzöldjeink is fejünkbe szálljanak – újra.

Asztalfoglalás, vacsora, ingyen belépő?

Ha asztalt szeretnél foglalni, azt a +36 20 621 8488-as számon teheted meg, és a rendezvény napján 21.30-ig áll módodban elfoglalni. Ha nem jelensz meg, sajnos tovább nem tudják fenntartani a számodra. Lehetőséged van a fenti szinten, és az alsó szinten is foglalni. Kizárólag a fenti részen tudsz vacsorázni, és amennyiben lentre nem foglaltál asztalt, úgy 23.30-ig, a konyha zárásáig bármikor megvacsorázhatsz. Ha viszont a koncertet lenti asztal mellől szeretnéd követni – tehát oda (is) foglaltál asztalt -, úgy 19.00-ig be kell érned az étterembe, hogy a koncert kezdésére, azaz 21.00-ra megvacsorázz, majd elfoglald asztalodat a lenti szinten. A vacsorázó vendégeknek a koncertre és a partyra a belépés ingyenes.

Nyitás / DJ Hangya Warmup: 21.00 órától
Koncertkezdés: 23.00 órától (A koncert kb. egyórás lesz)

Kövesd az eseményt a Facebookon is!

Jegyvásárlás, nyereményjáték

A jegyek a helyszínen és elővételben is válthatók. Nyerd meg az online jegyeddel a Renault Kadjart egy egész hétvégére! A jegyet online elővételben vásárlók sorsoljuk  a nyertest a helyszínen. Online jegyvásárlás az alábbi jegy képre kattintva:

Luxfunk Party jegy - 2015.09.12. @ Jazzy Pub

Jegyvásárlás





Akció 1! 3 db jegy vásárlásához választható egy plusz jegy ingyen!

Akció 2! Az Online jegyvásárlók között a Renault Budapest jóvoltából kisorsolunk egy Renault Kadjart egy egész hétvégére

Ezt érdemes megosztani!