Új Janet Jackson album október 2-án! – Unbreakable album és turné a világ körül

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E. 0 Hozzászólások

Janet Jackson Unbreakable 2015 1500x1500Október 2-án lesz digitálisan megvásárolható Janet Jackson új albuma, az Unbreakable, amellyel világkörüli turnéra is indul. Kiderült a tracklista is!

Unbreakable – az új album

Janet Jackson legutolsó, 2008-as Discipline albuma óta először 2014-ben keltette fel a rajongók nagy érdeklődését, amikor bejelentette, hogy hamarosan új lemezzel jelentkezik, és világ körüli turnét szervez. Tegnap óta tudjuk azt is, hogy október 2-át írhatjuk nagy, piros betűkkel a naptárunkba: az Unbreakable névre hallgató, Janet Jackson saját kiadójának, a Rhythm Nation Records gondozásában megjelenő album ugyanis ekkor lesz digitálisan megvásárolható.

Ezen az új lemezen együtt dolgozott Rodney “Darkchild” Jerkins-szel, aki 4 Grammy-díjat nyert már, és olyan dalok producereként működött közre mint a The Boy Is Mine (Brandy & Monica), a You Rock My World (Michael Jackson), a Feedback (Janet Jackson), az It’s Not Right but It’s Okay (Whitney Houston), a Say My Name (Destiny’s Child) vagy a He Wasn’t Man Enough (Toni Braxton). Darkchildon kívül  az album Jean Baptiste – dolgozott Kelis-szel és a The Black Eyed Peas néhány tagjával – és BangladeshRihanna, Beyoncé, Ludacris, Big Sean, Nicki Minaj és Usher – produceri munkáját is dicséri. A szintén producerként közreműködő Ian Cross pedig egy interjúban elárulta, hogy az album elkészítése során dolgoztak Qatarban, Párizsban, Los Angeles-ben és Közel-Keleten is, és olyan izgalmas anyagot hoztak össze, melyet nem csak a Janet rajongók fognak szívből kedvelni.

Tracklista

A No Sleep megjelenése után – amelyről itt írtunk -, megismerve a tracklistát, úgy néz ki, továbbra is van mire várnunk: Missy Elliott, J.Cole, és még ki tudja, hány meglepetés… Van miért izgulni!

1. Unbreakable | Janet Jackson, Thomas Lumpkins, Jimmy Jam & Terry Lewis
2. BURNITUP! (feat. Missy Elliott) | Janet Jackson, Missy Elliott, Jimmy Jam, Terry Lewis & Dem Joint
3. Dammn Baby
4. The Great Forever
5. Shoulda Known Better
6. After You Fall
7. Broken Hearts Heal
8. Night
9. No Sl333p (feat. J. Cole) | Janet Jackson, Jimmy Jam & Terry Lewis
10. Dream Maker/Euphoria
11. 2 B Loved
12. Take Me Away
13. Promise
14. Lessons Learned
15. Black Eagle
16. Well Traveled
17. Gon B’ Alright
18. No Sleeep | Janet Jackson, Jimmy Jam & Terry Lewis
19. No Sleeep (AFSHeeN Remix) [feat. J. Cole] | Janet Jackson, Jimmy Jam & Terry Lewis

Kitartás, októberig már csak kevesebb, mint egy hónap van hátra, de addig is itt a legújabb, egyben címadó dal az albumról. Jó zenehallgatást kívánunk!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá