Új helyen a Luxfunk Classic Funky Party! – A Black Dog Pubban DJ Sampler pörget

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

Luxfunk Radio Funky Party 2015.11.14.

November 14-én új helyre visszük a Luxfunk Classic Funky Party-t: a Black Dog Pubban DJ Sampler forgatja a ’70-es, ’80-as évek klasszikus Funky lemezeit. Erre az alkalomra kifejezetten analóg, bakelites-recsegős, klasszikus Funky Part-val készülünk.

Kipróbálunk egy számunkra új helyet. November 14-én, szombaton a ’70-es, ’80-as évek Funky klasszikusait forgatja DJ Sampler, méghozzá ezúttal új helyszínen, a Black Dog Pubban.

A helyszín

A VII. kerületben, a Dohány utca 22-24-es szám alatt – a Dohány és Síp utca sarkán – található Black Dog Pub ad helyet ezúttal a Luxfunkra éhes Funky-arcoknak.  A kellemes hangulatú, barátságos helyen először fordulunk meg, újabb fejezetet nyitva a Luxfunk Party-k történelmében. Ha még nem ismered, most megmutatjuk a két szintes fogadótérrel és V.I.P. sarokkal rendelkező budapesti pubot.

Biztosak vagyunk benne, hogy november 14-én felforgatjuk ezt a szabályos rendet, és hatalmasat partizunk DJ Samplerrel egészen hajnalig. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, nem árt, ha odataláltok. Ehhez most adunk egy kis térképes segítséget:

A party

Egészen a nyitás első perceitől a hajnali órákig pakolja majd a ’70-es, ’80-as évek Funky slágereit DJ Sampler, aki nem először csap bele az ősszel is fülledt hangulatú Luxfunk Classic Funky Partyba. DJ Sampler hosszú évek óta rajongója a Funky-nak, jelenleg is gyűjti a vinyleket. Nem ritka, hogy 30-40 éves kislemezek is előkerülnek. A Black Dog Pubban is ott lapul majd a kosarakban néhány igazán finom csemege.

Nyitás: 22:00

Jelezz vissza a Facebook eseményen!

Jegyvásárlás, ingyen jegy!

A jegyek a helyszínen és elővételben is válthatók 1500 Ft-ért. Online jegyvásárlás során azonban 3 db jegy vásárlásához választható egy plusz jegy ingyen! Online vásárláshoz kattints az alábbi jegyre:


Luxfunk Party 2015.11.14. - jegy

Jegyvásárlás



 

 

Figyelem! Ez a buli egy kifejezetten klasszikus Funky Party lesz, klasszikus Funky kedvencekkel. Amennyiben Hip-Hop & Rnb zenékre vágysz, akkor felhívjuk a figyelmed az egy nappal korábbi, Luxfunk Hip-Hop & RnB Classic party-nkra! Ha mindkét műfajt kedveled, várunk mindkét bulira! 🙂

Ezt érdemes megosztani!