Kóstold meg a “Lila ruhás nőt”! – Luxfunk® “Funky Groove De Luxe” cocktail

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

Luxfunk® “Funky Groove De Luxe” Cocktail

A Luxfunk Party-k új budapesti törzshelyének, a New Orleans Clubnak személyzete egy új Luxfunk cocktailt alkotott, mellyel először a ma esti Luxfunk Party-n találkozhattok.

Az első New Orleans Clubban tartott Luxfunk Party óriási sikere és hangulata, valamint a Funky-arcok különleges közössége megihlette a klub személyzetét. Gondoltak egyet és alkottak nekünk egy új cocktailt. Egy olyan Luxfunk italt, mely rólunk szól, nekünk készült. 
Nagy Hajnalka, a cocktail ötletgazdája a Luxfunk Party-t látogató nőt képzelte el, formálta meg.

“A cocktail megálmodásánál a Funky-érzés valamint a New Orleans-i Mardi Gras érzés kerített hatalmába. Egy olyan egzotikus nő képe jelent meg előttem, aki a hétköznapokban visel egyfajta álarcot, hiszen a társadalom, a feladatok, az élet erre kényszeríti. Kívülről első pillantásra egy kicsit fanyar, megközelíthetetlen. Lila álarc mögé bújik, jó értelemben véve “öntörvényű” és nem igazán szereti a szabályokat. Amikor kiszabadul a mindennapok mókuskerekéből és – akár farsangkor – felveszi a papír-álarcot, igazából akkor fedi fel valódi énjét és azt, hogy a fanyarság mögött (értsd: tonic, grenadine, limelé), valójában édes, egzotikus, szexi, játékos, izgalmas (amaretto) személyiség rejtőzött. Ez a „Lila ruhás nő”, amikor az álarc leesik róla, ott áll valódi énjét megmutatva, megszabadulva az elvárások nyomása alól, örök fiatalként, tele nyughatatlansággal, és soha meg nem szűnő tervekkel, álmokkal. 
Ez CSAPATMUNKA volt, csak az alap-koncepció volt az enyém: az átlátszó lila szín és az amaretto. Nagyon sokat segített a szakácsunk, Szilvi, és mindenki: a pultosok, felszolgálók ha mással nem, kóstolással. Persze csak szolidan, hiszen munkaidőben alkottuk meg a Luxfunk® “Funky Groove De Luxe” cocktail-t.”
– foglalta össze Nagy Hajnalka, a New Orleans Club munkatársa.

Összetevők:

  • 2 cl vodka
  • 2 cl curacao
  • 2 cl grenadine
  • 1 cl amaretto
  • lime-lé

…ez jéggel összekeverve és felhúzva tonikkal.

Megtisztelő számunkra, hogy a Luxfunk alkotásra késztető érzéseket váltott ki a New Orleans Club csapatából. A fenti képen egyelőre nem sokat láttat magából a lila ruhás nő, de az első “randin” nem mindig vetkőztetünk! 😉 Gyere el a Luxfunk Party-kra és kóstold meg bármikor, hiszen ez a cocktail állandó szereplője a New Orleans Club italválasztékának.

 

Korábban is készültek már Luxfunk cocktailok, leghosszabb életű a Luxfunk Blackmix 2.0 volt.

Ezt érdemes megosztani!