Future Funk a levegőben – Nile Rodgers és Nicky Romero közös dala hamarosan megvásárolható!

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E. 0 Hozzászólások

nicky romeroA Funk köszöni szépen, él és virul. Ezt bizonyítja Nile Rodgers és a lemezlovas Nicky Romero közös dala, a Future Funk, amely február 26-án lesz megvásárolható.

A Disco királyának, Nile Rodgers-nek munkásságát egyik Funky-arcnak sem kell bemutatnunk, de Nicky Romero neve is ismerősen csenghet az elektronikus Dance kedvelőinek, hiszen egyike napjaink legfigyelemreméltóbb DJ-inek, producereinek. A 27 éves holland származású lemezlovas csatlakozott Nile Rodgers-hez a Future Funk című dal erejéig, hogy egy kifejezetten modern, alapvetően elektronikus, de a Funk jegyeit magán viselő alkotás születhessen.

A dal alapja állítólag egy olyan délután született, amit a Los Angeles-i stúdióban együtt töltött a két zenész ötleteket keresgélve. Nile a nemrégiben megjavított gitárján kísérletezgetett egy szokatlan riffet, amit Nicky nagyon fülbemászónak talált, így azonnal felvette, hátha hasznosíthatják még a jövőben. Ennek a laza, természetes hangulatnak köszönhető a Future Funk erőlködés-mentessége, melyben keveredik a Nile nevét fémjelző Disco és basszusgitár, valamint a Nicky-re jellemző elektronikus hangzásvilág. A dal február 26-án jelenik meg teljes hosszában a Protocol Recordings BV gondozásában, amely kiadó Nicky Romero saját tulajdona.

Amint meghallgathattuk a dalt teljes hosszában, újabb cikkel jelentkezünk. Kövessétek a Facebook oldalunkat illetve a honlapunk hírfolyamát!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá