Április 9-én Luxfunk Soul & Rnb Party a New Orleans Clubban! – Voga Viki koncert + Andrew J. és DJ Soulja

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

Luxfunk Radio Soul & Rnb Classic Party

Április 9-én Luxfunk Radio Soul & Rnb Classic Party a New Orleans Clubban! Voga Viki és zenekara áll a színpadra a Message In The Music című koncerttel, utána Andrew J. és DJ Soulja forgatja az ínycsiklandó Soul és Rnb csemegéket. Háromszoros magyar DMC bajnokunk, Andrew J. már a koncert alatt is húzza majd a lemezt. Tű nem marad épen.

Jegyvásárlás

Jegyek a helyszínen, érkezéskor válthatók, 3000 Ft-os áron. (Az akciós online jegyek elfogytak)
Asztalfoglalás a New Orleans Clubban: +36 1 269 49 51, +36 70 637 54 78. Cím: 1066 Budapest, VI. kerület, Lovag u. 5.

Nem csak a Funky kedvelőinek, hanem a Soul és Rnb rajongóinak is felcsillanhat a szeme, hiszen április 9-én elsősorban ilyen stílusú kedvenceinket viszi színpadra Voga Viki és zenekara, valamint Andrew J. és DJ Soulja is e két műfaj slágereit forgatja majd. A Facebook eseménynél együtt számoljuk vissza a napokat, ne maradj le a közös hangolódásról!

Voga Vikiről

Voga Viki 7 évesen kezdett el zongorázni Székesfehérváron, és édesapjának, a zenész, zeneszerző, egyben rádiós műsorvezető Voga Jánosnak köszönhetően a klasszikus mellett a könnyűzene (Beatles, Quincy Jones, a Toto, Prince vagy Emerson, Lake & Palmer) is magával ragadta.  14 éves korától már zenéket és dalszövegeket írt, 18 évesen pedig Pesten próbált szerencsét. Hamarosan Presser Gáborral kezdett turnézni, akivel két évig zenélt. Néhány éven belül számos zenekari produkció, lemezen való közreműködés és hat lemezre elég szerzemény volt mögötte. Néhány éve megismerkedett az amerikai Kasai-jal (zongora, ének), akivel többször dolgozott az elmúlt évek során, és április 9-én is együtt lépnek a New Orleans Club színpadára.

A koncert

Március elején jelent meg Voga Viki harmadik önálló albuma, a “MESSAGE IN THE MUSIC“, amelynek címadó dalát néhány hete már műsorra is tűzték a rádiók.
Korábban mi már a Me Myself & I című dalába is beleszerettünk, amelyet kiemelten forgatunk a Luxfunk Radióban:

A címadó, Message In The Music így szól:

“Az új dalokban ötvöződik a rám jellemző zenei energikusság és a nagy ívű dallamok; úgy érzem ezzel az anyaggal sikerült újabb szintre lépnem szerzőként és előadóként is” – mesélte Viki, aki dalaihoz személyes történetekből merít ihletet.

A “Don’t Hold It Back” is elhangzik majd, sok fincsi Soul-Rnb között:

A New Orleans Clubban a Message In The Music koncert alkalmával Soul és Rhythm and Blues műfajú dalaiból viszi színpadra eddigi pályafutásának gyöngyszemeit. Például ezt:

Mint azt a Luxfunk Party-kon már megszokhattátok, ez is egy élő koncert lesz: zenész emberek játszanak igazi hangszereken. Különleges “live-act” élményre készüljetek, hiszen a koncert alatt Andrew J. scratchel majd!

A Message In The Music koncert zenészei:

Voga Viki – ének
Kasai Jnofinn (USA) – zongora, ének
Szula Miklós – gitár
Szőke Péter – basszusgitár
Jülek Erik – dobok

A party

A Luxfunk csapatából most a háromszoros magyar DMC bajnok Andrew J. és a 15 éves kora óta lemezeket forgató DJ Soulja állnak majd a DJ pultban, hogy a sok-sok dög Soul és Rnb zenét kapjanak elő. Merítenek a ’90-es évek és az ezredforduló legnagyobb slágereiből, de biztosan nem hagyják ki az ínyenc darabokat sem. Fekete zenék rajongóinak kötelező! 😉

A műsor

20:00 – kapunyitás, warmup, alapozás, vacsora
22:00 – koncert
23:00 – Andrew J. és DJ Soulja

Jegyvásárlás

Jegyek a helyszínen, érkezéskor válthatók, 3000 Ft-os áron. (Az akciós online jegyek elfogytak)
Asztalfoglalás a New Orleans Clubban: +36 1 269 49 51, +36 70 637 54 78. Cím: 1066 Budapest, VI. kerület, Lovag u. 5.

Ezt érdemes megosztani!