DJ Forest marad Luxfunk DJ – Floridában készül a Luxfunk Blackmix

Egyéb kategória publikálta Luxfunk 0 Hozzászólások

Ahogy azt már többször megírtuk, DJ Forest, a Luxfunk Radio lemezlovas csapatának egyik alapító, oszlopos tagja idén szeptemberben elhagyta kis hazánkat, és Amerikába költözött. A nagy út előtti utolsó itthoni éjszakán egy búcsú bulit is rendeztünk neki.

Van egy jó hírünk. Forest úgy döntött, hogy a tizenegyezer mérföldes távolság ellenére sem szakít a magyar Funky-arcokkal, a Luxfunk közösséggel. A Luxfunk DJ-k mixműsorának, a Luxfunk Blackmixnek továbbra is teljes értékű szereplője marad. Magába szívja a napfényes Florida zenei világát a friss fekete zenei feelinget, és megmutatja nekünk. Ezért fogta magát, bement a helyi DJ boltba, vett magának új cuccot, és nekiesett az amerikai slágerlisták fogyasztásának.

Az első floridai Luxfunk Blackmix így készült Bradentonban:

DJ Forest (Luxfunk DJ ) @ Florida



A lelkes munka első eredménye ma este hallható a Luxfunk Radio főcsatornáján a 20:00 órakor kezdődő Blackmixben. A poposabbtól a Newcore Hip-Hop-on át egy-két régebbi darabig, főként a helyi adók játszási listáin előkelő helyen szereplő zenéket halljuk majd.

Forest most fontosnak tartotta, hogy új fekete vonalat is tartalmazzon a mix, új színt, új életet varázsolva a Blackmix sorozatba. De ígéri, hogy a következő már kicsit klasszikusabb lesz, és idővel igyekszik egyre több új Funky csemegét is felkutatni.

Most pedig szeretnénk átadni Nektek az üzenetét:

„Ölelés nektek Funky-arcok!”

Ma este nyolc óra, Luxfunk Radio főcsatorna, Blackmix Dj Foresttel!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá