Április 5. – Pharrell nem öregszik, csak idősebb lett!

Április 5. – Pharrell nem öregszik, csak idősebb lett!

Pharrell Lanscilo Williams amerikai énekes, rapper, zenész és zenei producer, mondjuk ki, zenei ikon 1973. április 5-én született, de mindenki tudja, hogy nem öregszik, csak idősebb lesz! 🙂

Pharrell szóló karrierje mellett 2003-óta tagja a N.E.R.D-nek, ami egy rock, funk, hip-hop banda, amit gyermekkori barátaival alapítottak. A bandában Pharrell dobol és énekel.

Chad Hugoval közösen összehoztak egy zenei producer duót is, a The Neptunes-t, amely többnyire soul, hip-hop és R&B stílusú zenékkel foglalkozik.

Első dala a “Frontin2003-ban jelent meg, ezt követte debütáló albuma, az “In My Mind2006-ban. Második albumát, a G I R L,-t 2014 márciusában adta ki.

Pharrell eddig tíz Grammy-díjat nyert, ebből kettőt a The Neptunes-szal, és filmzenében is nagyokat alkotott (pl. “Happy” című dallal a Gru animációs filmből és az Oscar-jelölt”A számolás joga” című film zenéi).

Jelenleg tulajdonosa egy média vállalatnak, az “i am OTHER“-nek. A vállalat zenével, szórakoztatással, divattal és művészetekkel foglalkozik. Williams két ruházati márkának is az alapítója, az Ice Creame-nek és a Billionaire Boys Clubnak.

És IMÁDJA a fura kalapokat. Tuti haverok Jay Kay-jel! Na de, ZENE! 

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá