Luxfunk Soul Power – 025 (Barry White műsor)

Publikálva: 2018-09-12

Több mint százmillió eladott album, százhat arany-, negyvenegy platinalemez, két Grammy-díj.
Ő Barry White, a hatalmas muzsikus, akit nem a korok irányítottak, hanem az ő munkái alapján alakultak a könnyűzenei korszakok. A 25. Luxfunk Soul Powerben, a Magyar Rádió Márványtermének stúdiójában, Gulics Norbert és Majsai Gábor segítségével két órán keresztül Barry White előtt tisztelegtünk.

A Luxfunk Soul Power archívumból töltsd le a Luxfunk Radio 104 részes Soul-Funk műsorának 25. epizódját, melyet Barry White emlékének szenteltünk. Az anyaghoz playlist is jár, illetve megnézheted a műsor felvételekor készített fotókat is!

Mi az a Luxfunk Soul Power?

A Luxfunk Soul Power a Luxfunk Radio által 2012 januárjától gyártott kétórás Soul-Funk műsor-sorozat. Az országszerte FM rádiók által sugárzott műsorban a közönség elé tárjuk azokat a Soul és Funk gyöngyszemeket, amelyek a ’70-es, ’80-as években felpezsdítették a Nyugatot, a vasfüggönyön túlra azonban nem jutottak el. Szakértő vendégek, érdekes történetek, lexikális információk abban a sorozatban, melynek első 35 adását a Magyar Rádió 23-as stúdiójában (A Márvány terem stúdiója) vettük fel olyan régi Mechlabor lemezjátszók használatával, amelyeken annak idején – többek között – a népszerű Poptarisznya, vagy pl. Komjáthy György Vasárnapi koktél című műsora készült.
Szerkesztő-műsorvezető: Gulics Norbert
Hangmérnökök: Horváth Attila, Kovács György (A Magyar Rádió hangmérnökei)
Producer: Dósa Márton

Zenei gyöngyhalászatra felkészülni, vigyázz, kész, rajt!

Bejelentkezés vagy Regisztráció

Hallgass meg egy részletet a mixből!

Description

Ez az anyag az alábbi formátumokban érhető el

  • .mp3-ban

Ezt érdemes megosztani!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Luxfunk Soul Power – 025 (Barry White műsor)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

  Cím
       Andrew J. (Luxfunk DJ) – Luxfunk Blackmix 180518 remixes
Publikálva: 2018-08-31