Luxfunk Party betöltése

« Összes Luxfunk Party

  • Ez az Luxfunk Party elmúlt.

2023.07.21: Luxfunk 16th Birthday Funky Party @A38 Hajó, Tetőterasz

2023.07.21. @ 23:00 - 2023.07.22. @ 05:00

A Luxfunk Radio 16. születésnapi bulija 2023.07.21-én az A38 Hajó Tetőteraszán

Luxfunk Radio 16th Birthday Party 2023.07.21 @A38 Hajó Tetőterasz

A Luxfunk Radio 16. születésnapi bulija 2023.07.21-én az A38 Hajó Tetőteraszán

16 éves a Luxfunk Radio Ünnepelj velünk az A38 Hajó Tetőteraszán!

Az elővételes jegyek elfogytak. Már csak a helyszínen, érkezéskor válthatók jegyek, korlátozott számban, a készlet (a max. létszám) erejéig!

Tizenhat éves a Luxfunk Radio!

Megint eltelt egy év, eddig összesen tizenhat, amióta szól a Luxfunk Radio. Már-már hagyomány, hogy Magyarország legnagyobb Funky-közösségének nyári szülinapi bulija – természetesen egy hatalmas Funky Party-val – az A38 Hajó Tetőteraszán kerül megrendezésre.

👑 2009-ben indult a Luxfunk Radio. 16 év alatt rengeteg élményt tudhatunk magunk mögött, de talán a legfontosabb, hogy miközben igyekeztünk folyamatosan fejlődni, aközben emberek nappalait és estéit, éjszakáit tettük szebbé. Nem egyszer küzdöttünk a túlélésért is, a magasságok és mélységek egyaránt erősítették csapatunkat és a hűséges, kitartó közösséget. Büszkék vagyunk arra, hogy a Luxfunkerekre, az igazi Funky-arcokra 16 év után is mindig ugyanúgy lehet számítani mint a kezdetek kezdetén.
A Luxfunk Radio Funky Party-sorozata másfél évvel fiatalabb mint maga a rádió, és már szinte történelme van: baráti kapcsolatok, szerelmek, házasságok születtek e közösségen belül. Sokan vannak, akik úgy járnak ma ezekre a bulikra, hogy harmincas éveiket taposva velünk voltak az induláskor a legelső bulikon, itt ismerték meg szerelmüket, ma pedig gyermekük vagy gyermekeik mellől indulnak el este a Luxfunk Party-ra, házasokként.
Büszkék vagyunk a sztorinkra, és a hallgatóink, vendégeink sztoriaira, amiket a mai napig kapunk, olvasunk, meghallgatunk, amikor megosztjátok velünk, hogyan találtatok ránk, hogyan lett része a Luxfunk a hétköznapjaitoknak, vagy éppen miként húzott ki valakit egy lelki válságból az, hogy csak úgy vagyunk. Büszkék vagyunk a Luxfunk közösségre. Július 21-én ismét Benneteket fogunk ünnepelni, nem magunkat.
Ti vagytok a Luxfunk: az igazi Funky-arcok.

Az ország legnagyobb Funky közösségének szeánszain felnőtt Funky-rajongók buliznak. A Luxfunk Party-kon a 35-55-ös korosztály a ’70-es és ’80-as évek Funk és Soul nagyjaira, a ’90-es évek és az ezredforduló old school Hip-Hop és Rnb kedvenceire nosztalgiázhat. A minőségi fekete zenére a Luxfunk Radio DJ-i nyújtanak garanciát. Húszfős lemezlovas csapatunkból a 16. szülinapon kimondottan klasszikus Funky stílussal készülve DJ Taylor és DJ Deza gondoskodik a hangulatról.

Nyitás: 23:00 óra

Jegyek

  • Elővételes jegy: 5000 Ft
  • Helyszíni jegy: 6000 Ft (érkezéskor váltható)
(VIP jegyek és asztalfoglalási lehetőség nincs!)

Az elővételes jegyek korlátozott számban július 20-án 16:00 óráig, vagy a készlet erejéig kaphatók. A helyszíni jegyek csak érkezéskor, nyitás után a helyszínen válthatók a készlet erejéig.
Fontos: A Luxfunk Party-k létszáma rezidenciánkon, a Symbolban a 800 főt közelítette. Az A38 Hajó Tetőteraszának maximális befogadóképessége ennél jóval kevesebb, 450 fő, amit nem léphetünk túl. Ezért arra kell számítani, hogy a max létszámnál jóval nagyobb érdeklődés miatt egy idő után a jegyek elfogynak. Azt tanácsoljuk, ne hagyjátok az utolsó pillanatra a döntést, mert ha megteltünk, nem tudunk kivételt tenni és létszámon felül jegyet adni.

Hangold rá magad a bulira!

  • Tölts le DJ Taylor mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
  • …és DJ Deza mixeket és party felvételeket pedig itt!
  • Nézz DJ Taylor Luxfunk Live videókat itt!
  • Nézd meg az előző Luxfunk Party fotóit itt!
  • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
  • Hallgasd a Luxfunk Radio-t itt!
 
Belépés
Az online megvásárolt jegyet nem postázzuk, hanem a vásárláskor megadott email címedre küldjük el. Az e-mailre a belépéshez szükség lesz, ezért hozd magaddal kinyomtatva, vagy a mobilod képernyőjén felmutatva, mert az email-ben található QR kód segítségével történik a beléptetés!
 
Hozd el a haverokat!
Jelezd részvételed a Facebook eseményen itt, oszd meg a bulit, és hívj meg minél több olyan havert, barátot, barátnőt, akikről tudod, hogy szeretik a Funky-t!
 
Jegyek visszaváltása
A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

“Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!
 

Ezt érdemes megosztani!

Részletek

Kezdés:
2023.07.21. @ 23:00
Vége:
2023.07.22. @ 05:00
Luxfunk Party kategória:
Luxfunk Party címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com

Szervező

Luxfunk Radio
Telefon:
+361 401 7585
E-mail:
webshop@luxfunkradio.com
View Szervező Website

Helyszín

A38 Hajó
Petőfi Híd, Egyetemváros
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+361 464 39 40
View Helyszín Website