A Mjuzik & a Luxfunk bemutatja: A Nagy Funky Összezörrenés Vol.2 – Andrew J. és Dimofat Deejay a kecskeméti Domb Beach Strandon!

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

Mjuzik és Luxfunk Domb Beach Strand 07.11.

Végre szabadtéri Luxfunk Party! Július 11-én a kecskeméti Domb Beach Strandon Andrew J. és Dimofat Deejay zenél, valamint Surprise és Garfieldbandi. Készüljetek, Funky-arcok!

A party

A Mjuzik és a Luxfunk Radio első közös Luxfunk Party-ja után itt az idő repetázni a hangulatból. Július 11-én a Domb Beach Strandon ezúttal Andrew J. és Dimofat Deejay keveri közösen a legnagyobb kedvenceket egy igazi nyári, szabadtéri Luxfunk Party alkalmával.

Andrew J. háromszoros magyar DMC bajnok és Dimofat Deejay a Luxfunk Radio lemezlovasainak oszlopos tagjai. Mindketten ’94-óta pörgetik a lemezeket, töretlen lelkesedéssel, szakértelemmel és odaadással.  Ezen felül egy igazi kecskeméti partytörténeti kuriózumban is részetek lehet ezen az estén, hiszen hosszú idő óta ismét együtt lesz egy pultban a két városi legenda: Surprise alias Gyugyó és Garfieldbandi.

A helyszín

A kecskeméti Domb Beach Strandot a következő címen találjátok: 6000, Kecskemét, Csabay Géza körút 7. Itt egy térképrészlet segítségül:

A Luxfunk Party 22.00 órakor kezdődik, és garantált a hajnalig tombolás. A jegyeket a helyszínen vásárolhatjátok meg. Addig is kövessétek az eseményt a Facebookunkon!

Ezt érdemes megosztani!