Augusztus 27: Luxfunk Party + Soul Blaster koncert @ Jam Garden, Hatvan

Egyéb publikálta Luxfunk

Luxfunk Party + Soul Blaster koncert - 2016.08.27. @ Jam Garden, Hatvan

Bulizzunk Funky-ra a szabad ég alatt!


Írd fel magadnak augusztus 27-ét! Ezúttal a hatvani Jam Garden meghívásának teszünk eleget, ahol másodjára rázzuk meg a libabőr-fát a Tower Of Power magyarországi tribute zenekarával, a tízfős SoulBlasterrel. Az igazi kő-Funk csapat egyszer már bizonyított Luxfunk Party-n, a budapesti New Orleans Clubban, most pedig a szabad ég alatt ismétlünk! Luxfunk DJ-k:  DJ Taylor és DJ Hangya.

A Luxfunk Radio a Funky zenei műfaj és a Funky-arcok szerelemgyereke, mely nem létezhetne valós elhivatottság és zene iránti alázat nélkül; missziónk legfontosabb alappillére, hogy kézzelfogható közelségbe emeljük a műfaj kiemelkedő magyar formációit, együtteseit, alakjait, akiktől groove-ra dobban a szíved. Augusztus 27-én ennek a szándékunknak újabb szintjét élheted át velünk, ugyanis a Hatvani Jam Garden szabadtéri színpadára lép a tízfős SoulBlaster együttes, a Tower of Power magyarországi tribute bandje. Igen, tízfős. Sok fúvós, sok hangszer. És ahogy szoktuk: élő emberek igazi hangszerek mögött.
Nagyon nagy dolog: a SoulBlasterről a Tower Of Power tagjai is elismerően nyilatkoztak, sőt a legendás banda vezető énekesével, Hubert Tubbs-szal – 1968 és 1975 között volt tag – háromszor is felléptek Magyarországon, a Sziget Fesztiválon és a Veszprémi Utcazene Fesztiválon!
Az erős kezdés után a folytatás sem lesz gyenge, hiszen Luxfunk DJ-ink, DJ Taylor és DJ Hangya az estéhez méltó módon forgatják tovább a legdögösebb klasszikus Funky dalokat.

Az együttesről

A SoulBlaster tízfős együttese 1999-óta tiszteleg együtt a vérbeli Funky muzsika előtt mint a világhírű Tower of Power magyarországi tribute bandje. Kezdettől fogva a ’68-ban alakult, kaliforniai Oaklandben született Tower Of Power dalait játsszák a legnagyobb alázattal és profizmussal. A SoulBlaster zenekar legalább annyira rajong a ’70-es évek kő-Funkjáért, mint Te és a Luxfunk Radio együttvéve: a profi együttes specialitása a show jellegű koreográfiát bemutató, ötfős fúvós szekció, a többszólamú vokál és természetesen maguk a dal-remekművek.

Az együttes tagjai – Török Viktorének (lead vocal), Bacsa Zoltántrombita, Bojtos Gábortrombita, Mátrai Zoltánszaxofon, Szentpéteri Zsoltszaxofon, Szentpéteri Gáborbariton szaxofon, Arany Zsoltgitár és vokál, Szabó Károly billentyű és vokál, Szegedi Attilabasszusgitár, Reggel Ferencdobok és vokál – gondoskodnak róla, hogy biztosan ne bírj egy helyben ülni. Készülj!

Legutóbbi fellépésük Luxfunk Party-n a New Orleans Clubban:

Az egyik Tower Of Power gyöngyszem a SoulBlaster zenekar előadásában:

Egy televíziós fellépésük:

Ezt azért szeretjük tőlük, mert még a rossz minőségű mobilos hangpróba felvételen is átjön a stenk. Libabőr:

Itt pedig egy kedvcsináló a SoulBlaster zenekartól azoknak a vájt fülű ínyeceknek, akik igazi élő Funk-ot keresnek:

A lemezlovasok

Ez az este a klasszikus Funky dalok hangulatában telik majd, így DJ Taylor és DJ Hangya a legnagyobb kedvenceinket és a legfinomabb csemegéket forgatják a ’70-es, ’80-as évekből. A Luxfunk DJ-k szettje egészen hajnalig kényezteti a fülünket, hiszen kifulladásig forognak a lemezek a Jam Gardenben a csillagos ég alatt.

Csatlakozz az eseményhez Facebookon, és hangolódj velünk egy szabadtéri augusztus 27-re!

Műsor
DJ Warmup: 19:00
Koncert: 20:00
DJ party szett: 22:00

Jegyvásárlás
Jegyek elővételben augusztus 9-től korlátozott számban a helyszínen, vagy – ha marad – érkezéskor válthatók, 1890 Ft-os áron.

Cím
Jam Garden – 3000 Hatvan, Kossuth tér 24.

Ezt érdemes megosztani!