Az Orfeum és a Luxfunk bemutatja: Barry White Est – Éliás Gyula koncertje + DJ Taylor

Egyéb publikálta Luxfunk

Barry White @ OrfeumAz Orfeum és a Luxfunk Radio bemutatja…
2013. november 16-án egy régen látott, Magyarországon egyedülálló produkció az Orfeumban.
A Soul legenda egyszerre hihetetlenül mély és puha hangja a mai napig a könnyűzene egyik legjellegzetesebb áruvédjegye.
Amint megszólal a tulajdonosának a „szerelem rozmárja” becenevet biztosító, búgó basszus, a hallgató egyből tudja, hogy csakis egy Barry White-lemezzel lehet dolga.
Legismertebb dalai (Never, Never Gonna Give You Up, Can’t Get Enough Of Your Love Babe, You’re The First, The Last, My Everything) sokunkban idéznek fel romantikus pillanatokat.

Aki pedig egy estére megidézi, nem más, mint Éliás Gyula Jr.– zeneszerző, énekművész, tanár. A magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége olyan ismert énekesek tanára volt, mint Harcsa Veronika, Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, Péterfy Bori, Weisz Viktor, Berkes Olivér, Gájer Bálint stb.

A koncert után a Luxfunk Radio lemezlovas-csapatának tagja, DJ Taylor pörgeti a fekete lemezeket: elsősorban a 70-es, 80-as évek Soul-Funk csemegéi közül válogat, de a lemezes kosarakban természetesen sok-sok Barry White-korong is lapul majd.

Ha pároddal érkezel, Barry White léleksimogató, szexis dalai és Éliás Gyula saját slágerei garantálják az este romantikus folytatását, ha pedig egyedül, talán pont ezen az estén esel szerelembe valakivel…

Kedvcsináló
A Luxfunk Radio saját gyártású, FM rádiók által is átvett Soul-Funk műsora, a Luxfunk Soul Power egyik alkalommal egy teljes epizódot szentelt Barry White életútjának. A műsor teljes egészében meghallgatható vagy letölthető az alábbi hivatkozásra kattintva:
https://www.luxfunkradio.com/hirek/luxfunk-soul-power-0025/

Programkezdés : 21:00
Kapunyitás: 20:00
Vacsorázási lehetőség: 23:00-ig

Jegyárak
■ Prémium: 2.800 Ft
■ Standard: 1.800 Ft

Jegyvásárlás, foglalás

Ezt érdemes megosztani!