Earth, Wind & Fire a VOLT-on!

Egyéb kategória publikálta Luxfunk 0 Hozzászólások

Hazánkba látogat minden idők egyik legnépszerűbb Funky csapata: az Earth, Wind & Fire Sopronban, a Volt Fesztiválon lép színpadra! A kihagyhatatlan koncertet a nagyszínpadon ejtik meg a Függetlenség Napján, július 4-én, 19 órakor.

eart-wind-fire-1

A Maurice White vezette, legendás Earth, Wind & Fire éppen soproni fellépésével ünnepli fennállásának 40. évfordulóját. Az örökzöld klasszikusokat maga mögött tudó együttes egyik korosztályt sem hagyja hidegen, és a show minden bizonnyal feledhetetlen élményt hoz majd.

Talán az Al McKay név elsőre nem ismerős, de a Funky megszállottjai könnyen összekapcsolják az Earth Wind and Fire-rel. Al McKay hatalmas név a szakmában: játszott Sammy Davis Jr. zenekarában, és az Ike and Tina Turner Revue-ban, 1973 és 1981 között pedig elsőként ízlelhette meg a világhírnevet az Earth Wind and Fire népszerűvé válásával. Al McKay és Maurice White hamar „egy húron pendültek”, a közös munka gyümölcseként pedig megszülettek a legnagyobbak: Sing A Song, September, Boogie Wonderland…

eart-wind-fire-2

Al folyamatosan turnézik All-Stars zenekarával, dzsesszfesztiválok, nagy klubok állandó fellépője, mindemellett lemezeket készít Herbie Hancock-tól Céline Dion-on át Eumir Deodato-ig, mindenkivel.

A soproni Earth, Wind & Fire koncertről nem hiányozhat a Luxfunk Radio, mely naponta tűzi műsorára a zenekar mestermunkáit. Csapatunk ott lesz a Volton, és képes beszámolóval tér vissza, hogy azok is átélhessék a csodát, akik nem lehettek jelen.

Jegyet rendelek a koncertre

Hivatalos Earth, Wind & Fire website

VOLT Fesztivál

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá