Náluk mi szólunk: Ergoline Szolárium és Szépségstúdió, Budapest

logo_ergoline_luxfunk_thJó hangulatban, otthonos környezetben szépülnek és barnulnak a vendégek – hölgyek és urak egyaránt. Ehhez segítséget ad a kihangosított Luxfunk Radio.


Budapest XIII. kerületében, a Viza u. 7/A. szám alatt (a Riverside apartmanház alja) vezeti szépségstúdióját Oláh Anett. A hajvágás, arctisztítás, körömfestés és szolizás közben elengedhetetlen a jó zene, ami feldobja a vendégek és a munkatársak hangulatát. Véletlenül talált Anett a Luxfunkra.


olah_anett_ergoline_luxfunk_th„Előtte CD-ről és más rádiócsatornákról szolgáltattam a zenét, de egyszercsak bedöglött a lejátszó. Úgyhogy elkezdtem keresgélni az interneten.”

És hogy miért bizonyul tökéletes választásnak a Luxfunk Radio?

„A vendégnek nem kell épp híreket vagy időjárás-jelentést hallgatnia, csak a zenét. És milyen jót! A vendégeknek is bejön, folyamatosan kérdezgetik, hogy ez CD-ről megy? Sok dicséretet kapunk a zene miatt, és ez a Luxfunk érdeme!”


Ha ellátogatsz az Ergoline Szolárium és Szépségstúdióba, Budapesten, bennünket hallgathatsz kihangosítva.www.ergolineszepsegstudio.hu

Telefon: 20/449-2903 vagy 20/333-9933

E-mail: [email protected]

Szeretnél Te is ilyen reklámot? Ha Nálad is mi szólunk, vedd fel velünk a kapcsolatot, ITT!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá