Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Luxfunk Party – 2020.08.07. @Delta Music Factory, Balatonmáriafürdő

2020.08.07. @ 22:00 - 2020.08.08. @ 06:00

HUF1500
luxfunk-party-200807_balatonmariafurdo_deltaclub_1200x628

Luxfunk Party Balatonmáriafürdőn!

A 13 éves Luxfunk Radio Funky Party-sorozata augusztus 7-én Balatonmáriafürdőre látogat! Találkozunk a Delta Clubban!

Azok a Funky-rajongók, akik felnőttekkel szeretnek bulizni, már tudják, hogy a Luxfunk Party-kon a ’70-es és ’80-as évek Funk és Soul nagyjaira, a ’90-es évek és az ezredforduló old school Hip-Hop és Rnb kedvenceire bulizunk, kizárólag a Luxfunk Radio DJ-ivel. Húszfős lemezlovas csapatunkból ezúttal DJ Whiteboy gondoskodik a Funky-arcok kedvenc zenéiről.

Gyere el és érezzük együtt az igazi libabőrt! Találkozzunk augusztus 7-én 22:00 órától a balatonmáriafürdői Delta Clubban!

Néhány fotó a Delta Clubról:

A Delta Clubról

1968-ban épült a balatonmáriafürdői Delta Night Club. A Balatonon három ilyen jellegű épület üzemelt. Először bárként, majd a 70-es évek elejétől discó-ként működött, melynek falai között kezdte műsorvezetői pályáját az ismert tévés műsorvezető-riporter Déri János is. Őt számos DJ követte egészen 2002-ig, majd 5 év tetszhalál után poraiból újraéledt Delta Retro Music Factory néven. A klubban a ’80-as évek jégcsap barlangos kialakítása, pár – szintén 80-as évek beli – fénytechnikai megoldás lett ötvözve a 2017-es év legmodernebb LED technikájával, DMX vezérelt intelligens fények, robotlámpák, videóprojectorok, számtalan laser, computeres vezérlésű RGB laser projectorok, HD LED fal, 30 m2 PT10-es LED fal, számtalan UHD 70 colos LED TV, Precision Device hang, CO2 Gun, Fun-fetti machine, turbó LED stroboszkópok teszik tökéletessé a régi és az új idők találkozását.

A bútorzat a legtrendibb olasz design-nak megfelelő, a vendégek komfortérzetéről légkondícionálás gondoskodik, a toalettek is a luxus kategóriát súrolják. A teraszon pálmakert, hangulatos kerti bútorok, szökőkút, több bárpult – Martini cocktail bár – került kialakításra. Érdekesség, hogy a teraszon több helyen is lehet táncolni, külön az erre a célra kialakított tánctéren. A klubot csak 25 éven felüliek látogathatják. A hazai retro élvonal összes sztárja már a club vendége volt.

Csatlakozz a Facebook eseményhez itt, és hívj meg minél több ismerősödet, akikkel együtt szeretnél bulizni!

Hangold rá magad a bulira!

  • Tölts le Whiteboytól mixeket itt!
  • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!

Jegyvásárlás

  • Itt online elővételben augusztus 6-án délig vagy a készlet erejéig: 1500 HUF
  • Érkezéskor a helyszínen (ha marad még jegy): 1500 HUF

A helyszínen készpénzes és bankkártyás jegyvásárlás egyaránt lehetséges.

Asztalfoglalás: +36 85 376 747

Figyelem! A jegyet nem postázzuk. Az online jegyet vásárlók esetében érkezéskor a helyszínen a rendelésszám és név bediktálásával, vagy az e-mailhez csatolt e-számla nyomtatott vagy okostelefonon történő bemutatásával azonosítható a rendelés.

Szálláslehetőség

Érdemes rászánni a hétvégére egy kicsit több időt, és összekötni a Luxfunk Party-t egy kis nyaralással, pihenéssel! Partnereink, a balatonmáriafürdői Pelso Panzió – ahol mindig a Luxfunk Radio szól – és a Port Panzió kedvezményes szállást biztosítanak az augusztus 7-ei Luxfunk Party vendégeinek. A 20%-os kedvezmény feltétele, hogy a szállás foglalásakor a megjegyzésbe beírd: “Luxfunk Party“!

Szállásfoglalás a Pelso Panzióba itt, a Port Panzióba pedig itt.

Hozd el a haverokat!

Jelezd részvételed a Facebook eseményen itt, oszd meg a bulit, és hívj meg minél több olyan havert, barátot, barátnőt, akikről tudod, hogy szeretik a Funky-t!

Ezt érdemes megosztani!

Részletek

Kezdés:
2020.08.07. @ 22:00
Vége:
2020.08.08. @ 06:00
Összeg:
HUF1500
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,

Szervező

Luxfunk Radio
Telefon:
+36307221706
E-mail:
webshop@luxfunkradio.com
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com

Helyszín

Delta Retro Music Factory
Gr. Széchényi Imre tér 7.
Balatonmáriafürdő,
+ Google Térkép
Telefon:
+36 85 376 747
Honlap:
http://www.deltaclub.hu/index.php

Ezt érdemes megosztani!