Események betöltése

« Összes Események

Új dátumon: Luxfunk Radio Funky Party 2020.09.12 @Lock, Budapest

szeptember 12. @ 22:00 - szeptember 13. @ 04:00

HUF2500 - HUF5000
Luxfunk Radio Funky Party 2020.09.12 @Budapest, Lock

Luxfunk Party Budapesten!

Új dátumon a járvány miatt április 4-én elmaradt Luxfunk Party! Tavasz helyett egyrészt az őszt, másrészt a szülinapján 5vös Lacit köszöntjük majd, és reméljük, hogy akkor már mindannyiunk egészségére is koccinthatunk Veletek. Szeptember 12-én, miután elmentek a felhők, “napozzunk” együtt! Lüktessen akkor újra a Funky, soha nem látott energiával budapesti törzshelyünkön, a Lockban!

Ha már megvetted április 4-ére elővételben a jegyed, akkor hozd el azt, érvényes az új dátumra is! Ha még nem vásároltál, akkor tárazz be belőle, és találkozzunk szeptember 12-én! Bulizzunk együtt a ’70-es és ’80-as évek Funk és Soul nagyjaira, a ’90-es évek és az ezredforduló old school Hip-Hop és RnB kedvenceire partizunk a Luxfunk Radio DJ-ivel.
(Ha van áprilisi jegyed de nem jó Neked a szeptemberi dátum, akkor felhasználhatod a még szervezés alatt álló novemberi vagy bármelyik következő Lock-os dátumon is. A pontos novemberi dátumot viszont csak valamikor nyáron tudjuk közzétenni.)

A program az új dátumon változatlan, azt adjuk, amit áprilisra ígértünk: húszfős lemezlovas csapatunkból a DJ szakmában “nagyöreg” 5vös Laci, valamint a magát “bakelit” lemezes kosarakkal körbe barikádozó Big Mo játssza a régi nagy klasszikus fekete kedvenceket. Annyival egészül ki a dolog, hogy triplán ünnepelünk. Április 4-én tök véletlenül Big Mo szülinapját tartottuk volna, és azt nehogymár ne pótoljuk be! Az új dátumon viszont megintcsak véletlenül 5vös Lacinak jár a torta. Ünnepeljük meg mindkettejüket, ok? A harmadik és legfontosabb ok: az egészségünk. Mi lesz ott…

A Luxfunk DJ-k műsorát élő hangszerrel fűszerezzük: a szaxofont a Back II Black zenekar szaxofonosa, Hoffer Miki fújja.

A helyszín

A Luxfunk Party-k új budapesti helyszíne a Lock. Akik még nem jártak ott, azoknak hasznos infó: a Lock a 2. kerületben a Tölgyfa utcában gyönyörű belső térrel, szeparált V.I.P. galériával és V.I.P szobákkal, tökéletes hang- és fénytechnikával vált állandó partnerünkké.

Az újaknak íme néhány fotó a helyszínről:

A tánctér és a bárpult:

Az emeleti szeparált galéria:

A V.I.P. szobák:

Gyere el és érezzük együtt az igazi libabőrt ezen különleges helyen! Találkozzunk április 4-én 22:00 órától a Lockban! 

Hangold rá magad a bulira!

 • Tölts le 5vös Lacitól mixeket itt!
 • Tölts le Big Mo-tól mixeket itt!
 • Töltsd le az előző Lock-os Luxfunk Party felvételét itt!
 • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
 • Nézd meg az előző Lock-os Luxfunk Party fotóit itt!
 • Hallgasd – akár mobilon is – a Luxfunk Radio LUXFUNK DANCE csatornáját, ahol a korábbi Luxfunk Party-k felvételeit adjuk 24 órában! A hallgatáshoz kattints az alábbi linkre, ezután a főoldalon válaszd a Dance csatornát, majd a felugró player ablakban nyomd meg a play gombot:
  https://www.luxfunkradio.com
 

Jegyvásárlás

Az előző bulira hetekkel az esemény előtt minden asztal le lett foglalva és napokkal a buli előtt minden jegy elkelt elővételben. Érdemes kivárni a vírusjárvány végét, utána pedig minél hamarabb lecsapni az asztalokra és a jegyekre!

Online elővételben:

 • Standard jegy – 2500 HUF
 • V.I.P. jegy – 5000 Ft

vagy érkezéskor a helyszínen (ha marad addig jegy):

 • Standard jegy – 3000 HUF
 • V.I.P. jegy – 6000 Ft

A helyszínen történő jegyvásárláskor készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

Válaszd a Standard jegyet, ha csak a földszinti tereket szeretnéd használni: bulizni a tánctéren, fogyasztani a lenti bárpultban. Ha pedig szeretnél belépni az emeleti szeparált V.I.P. galériára is, a fenti bárpultnál fogyasztani miközben rálátsz a lenti tánctérre, válaszd a V.I.P jegyet!

Ha már van jegyed, asztalfoglalásért hívd hétköznap 10:00-18:00 óra között a +3670 771 7416-os telefonszámot!

Hozd el a haverokat!

Jelezd részvételed a Facebook eseményen itt, oszd meg a bulit, és hívj meg minél több olyan havert, barátot, barátnőt, akikről tudod, hogy szeretik a Funky-t!

Részletek

Kezdés:
szeptember 12. @ 22:00
Vége:
szeptember 13. @ 04:00
Összeg:
HUF2500 - HUF5000
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , ,

Helyszín

Lock
Tölgyfa u. 1-3
Budapest, 1027 Magyarország
Telefon:
+36707717416
Honlap:
https://www.facebook.com/LOCKBudapest/

Szervező

Luxfunk Radio
Telefon:
+36307221706
E-mail:
webshop@luxfunkradio.com
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com