Fotógaléria: az október 22-i Luxfunk Party képei

Fotógaléria: az október 22-i Luxfunk Party képei

Október 22-én a budapesti New Orleans Clubban gyűltek össze a Luxfunkrek egy nagyon jó hangulatú Funky-szeánszra. Ehhez a 11 fős veszprémi Funk Infection zenekart, valamint a Luxfunk Radio lemezlovas csapatából Big Mot és Steelort hívtuk segítségül. Steelornak ez volt az első fellépése Luxfunk Party-n.

A Funk Infection zenekar most másodjára bizonyított a közel tíz éve működő Luxfunk Radio Funky Party-sorozatának színpadán. Büszkék vagyunk rá, hogy az élő fekete zenét is népszerűsítő küldetésünkben ők is partnereink. Volt minden: hasító fúvós szekció, stenk, világító szemüvegek, libabőr és tényleg nagyon jó hangulat. A koncert után Steelor és Big mo vette kezelésbe a táncos lábakat egy rendkívül jó szettel. Mi tudtuk, hogy a nálunk most debütáló Steelor közénk való, de ezen a bulin a Funky-arcokat is meggyőzte. Este 9-től hajnali ¾ 4-ig dübörgött a Funky a New Orleans Clubban.

Nyereményjátékunk keretében a játékra regisztrálók és a közülük meg is érkezettek között kisorsoltuk 2 db Luxfunk V.I.P. kártyát. A nyertes: Horváth Imre. Gratulálunk!

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a király bulihoz.

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá