Fotógaléria: Így buliztunk 2013. május 18-án – Luxfunk Party & „Hallelujah, I Sing” az Orfeumban

luxfunk radio funky party 130518 orfeum club budapest thumb 12013. május 18-án ismét megtelt az Orfeum fekete zenével, lila fénnyel és arany emberekkel. Nagyon jót buliztunk, a képek magukért beszélnek.

Különleges esttel lepte meg az Orfeum Club a Luxfunk Radio partyzni is eljáró közönségét. „Hallelujah, I sing” címmel repített zenei időutazásra a fekete zene évszázadán átívelő műsor. Az állomásokon olyan előadók fogadták a Blues, Soul és Funk zenére szomjazó utazót, mint Nina Simone, Mahalia Jackson, Etta James, Erma Franklin vagy éppen Stevie Wonder, persze a teljesség igénye nélkül. A nagyok hangját Kállai-Kiss Zsófi, Gondi Helén és Solt Klaudia keltette életre, és amikor férfi kellett a „házhoz”, egy kiváló Ray Charles dal erejéig a Megasztárból is ismerős Giorgio is felpattant a színpadra. Mögöttük Péterfi Attila, Kottler Ákos, Kovács Tamás és Magán Olivér biztosította a hibátlan zenei aláfestést. A produkció a 2013. június 6-i premiert megelőző bemutató volt. Nagyon szerettük.

A műsor után a Luxfunk DJ csapatának két tagja, a régiek közül Big Mo, és az új barátunk Ötvös László kezdte rakni sorban a vinyleket. És csak vinyleket. Ez volt Ötvös Laci első Luxfunk Party-ja, s láthatóan nagyon jól érezte magát köztünk. Laci az első pillanatokban nagyon röviden megfogalmazta minden Funky DJ álmát: „Na. Ők mind erre a zenére jöttek”.

Hamarosan mutatunk egy részletet a bulin készült hangfelvételből, a teljes verzió pedig majd a Luxfunk Dance-ben hallgatható vissza.

Fotógaléria
(A galéria az oldal alján található linkre kattintva egyben letölthető)


LUXFUNK PARTY RENDELÉS

Töltsd le a galériát egyben, egyetlen .zip fájlban, az alábbi linkre kattintva!
/Csak akkor működik, ha bejelentkeztél. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted ITT./
GALÉRIA LETÖLTÉSE

További Luxfunk Party galériák

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá