Fotógaléria: Ilyen volt a Luxfunk Party + Soul Divas koncert május 24-én

Luxfunk Radio Funky Party + Soul Divas, 2014.05.24. @ Orfeum Club, BudapestÚjabb Luxfunk Party keretében, május 24-én a megszokott szombat esti láz helyett most Orfeum- Luxfunk Soul tüzelt fel minket. A Soul Legends koncertsorozat debütálásáról és az este hangulatáról itt számolunk be Nektek.

Kilenc körül, már az első dalnál be kellett látnunk, hogy a zakók feltűnő fehérje semmi Schwartz Dávid és zenekarának játékához képest. A kirobbanó kezdés után a hangulatot Tina Turner Simply The Best dala írja csak le hűen: átszellemült, csodálkozó arcok a sejtelmes félhomályban, amelyek egymásra tekintgetnek. A tánc elkerülhetetlen, mert szinte azonnal elsodor a zene. Olyan hangok szólnak az éjszakában, amelyeknek kicsi talán az egész világ is. I Feel Good- verik vissza a falak, a “sugar and spice” hat mindenkire, még a pultban is megáll egy pillanatra az élet a készülő koktélok fölött. R.E.S.P.E.C.T Aretha Franklinnek és Dávidéknak, akik úgy éneklik el ezt a dalt is, mintha az életük múlna rajta, miközben minden porcikánk beleremeg ebbe a rendkívüli zenébe. Ez nem csak zene, hanem valós, bizsergető élmény, a születésnaposok számára különösen, akikre fénypászma és gyertyafény vetül a tortáról, amely az asztalhoz érkezik. A meglepődés hangjait a Stand By Me kíséri, amely mindenkinek hitelesen… Soul!

De ezt követően nem veszünk el a megilletődésben. Chaka Khan Ain’t Nobody-jára megtelik a tánctér, együtt lüktetünk a ritmussal, mindenki érzi a zenét. A Funk Királynőjének dala után felcsendül a Something’s Gotta Hold On Me, amely őrületesen tombol mindenkiben: Schwartz Dávid a sarokból még meg is táncoltat egy homályba burkolózót. Szinte lehetetlen ülve kibírni, ez az este nem erről szól. Nem kell erre más bizonyíték, mint Stevie Wonder, James Brown, Etta James és az említett Soul Legendák, illetve a lent látható képek erről az eszelős Luxfunk Partyról, amelyet a koncert után két Luxfunk DJ, 5vös László és Troubleman hajnalig, kifulladásig pörgetett.

Fotók
/a galéria a lap alján egyben is letölthető/


LUXFUNK PARTY RENDELÉS

Töltsd le a galériát egyben, egyetlen .zip fájlban, az alábbi linkre kattintva!
/Csak akkor működik, ha bejelentkeztél. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted ITT./
GALÉRIA LETÖLTÉSE

További Luxfunk Party galériák

Ezt érdemes megosztani!