Fotógaléria: Ilyen volt a Soul Szilveszter 2014. – Egyben is letölthető galéria

Luxfunk Soul Szilveszter 2014 @ Orfeum Club2014. utolsó éjszakáján budapesti törzshelyünkön, az Orfeum Clubban gyűltünk össze óévet búcsúztatni. Megadtuk a módját. Jól jártak, akik bennünket választottak, mert minőségi programot kaptak egy minőségi helyen. Annyira jó ízlésű közönség vagytok, hogy a Luxfunk DJ-k igazán különleges szettet tudtak adni. „Messze az országban sehol nem játszanak ilyen jó zenéket, főként Budapesten nem” – összegezte DJ Hangya a bulit hajnalban, ezzel természetesen nem saját munkájukat fényezve, hanem az igényes, nyitott közönséget elismerve.

Fél hétkor nyílt meg az Orfeum kapuja. A gyorsan megtelő különleges helyen Schwartz Dávid és zenekara, Lelkes Reny, Mohammed Fatima, Veres Mónika NIKA és Gondi Helén kezdték a varázslatot. Páratlan színvonalú produkcióval és finom, svédasztalos vacsorával indult a legszebb pesti mulatóban 2014 legutolsó estéje.

Luxfunk póló

Aztán a bankett teremben DJ Nara és DJ Hangya csapott a Funky kedvencek közé. Láttunk fro frizkót, James Brown-ra hasonlító parókát és napszemcsit, és sok-sok igazi Funky-arcot. Nomeg persze Luxfunk pólót, Funky-arcon.

IMG 3794

Kisorsoltuk a DjSoundLigth.hu által felajánlott 84.000 Ft értékű hangfalat, Nara és Hangya Jelinek Gyöngyi nevét húzta ki az üveggömbből.

Szeretünk veletek bulizni évközben és Szilveszterkor is. Reggel negyed hatig dübörgött a Funky…
Köszönet az Orfeumnak, és mindenkinek! 🙂 BÚÉK!

Fotók
/a galéria a lap alján egyben is letölthető/LUXFUNK PARTY RENDELÉS

Töltsd le a galériát egyben, egyetlen .zip fájlban, az alábbi linkre kattintva!
/Csak akkor működik, ha bejelentkeztél. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted ITT./
GALÉRIA LETÖLTÉSE

További Luxfunk Party galériák

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá