Fotógaléria: Ilyen volt az április 4-i Luxfunk Party a Jazzy Pubban

luxfunk radio funky party 20150404 jazzy pub budapest thumb2015. április 4-én a Liszt Ferenc Téren található Jazzy Pub adott otthont a Luxfunk Radio Funky Party-sorozatának. Ezen a hangulatos helyen második alkalommal osztottuk a libabőrt. Egyben is letölthető fotógaléria.


Először a Cool Miners lépett színpadra. Ők egybefüggő zenei mixek prezentálásával mozgatták meg a vendégeket. Megállás nélkül szólnak az ismert slágerek napjainkból és a régi időkből nem mellőzve a Funky ütemeket sem.

A Cool Miners koncert után a Luxfunk Radio 18 fős lemezlovas csapatából DJ Jován állt a mixpult mögé, és hajnalig játszotta a fekete kedvenceket, a tőle megszokott iránymutató színvonalon.

Köszönjük mindenkinek, hogy a hosszú hétvégébe ennyien beiktattatok bennünket is, jó volt veletek bulizni. Köszönjük a Jazzy Pubnak is, hogy újra itt lehettünk. Május 2-án jövünk újra a Jazzy-be, akkor Glamorous Company koncerttel, és egy Luxfunk Hip-Hop & Rnb Classic Party-val robbantunk, amit az egyetlen női DJ-nk, DJ Nara és a szintén nemrég hozzánk csatlakozott DJ Koontz prezentál majd.

Fotók


LUXFUNK PARTY RENDELÉS

Töltsd le a galériát egyben, egyetlen .zip fájlban, az alábbi linkre kattintva!
/Csak akkor működik, ha bejelentkeztél. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted ITT./
GALÉRIA LETÖLTÉSE

További Luxfunk Party galériák

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá