Fotógaléria: Kipróbáltuk, tetszett, visszamegyünk – ilyen volt a Luxfunk Party a Jazzy Pubban

luxfunk radio funky party 20150320 jazzy pub budapest thumbRégóta szerettük volna kipróbálni a Jazzy Pub-ot is. Március 20-án nagy örömmel megtettük és nagyon nem bántuk meg.

A buli a Csillag Születik c. tehetségkutató műsorból is ismerős iN Diretta zenekar koncertjével kezdődött. Külön köszönjük a zenekarnak, hogy erre az estére kifejezetten a Funky-arcoknak szánt Funky repertoárt állítottak össze. A legnagyobb kedvenceket játszották tökéletesen, és nagyon igényes saját értelmezéseket is hallottunk.

A koncert után DJ Hangya vette kézbe az este zenei gyeplőjét. Ostorra nem volt szükség, senkit nem kellett kényszeríteni a táncra. Ahogy ígértük, Hangya ezen az estén főként Funky, Disco-funk kedvenceket pörgetett, elsősorban a ’70-es, ’80-as évekből, de időnként helyet kaptak a Luxfunk Party-khoz illő újdonságok is, pl. a Chic vadiúj EP-jéről. DJ Koontz is meglátogatott bennünket, hogy magába szívja a hely hangulatát, mert nemsokára vele is találkozhattok a Jazzyben.

A teltházas Luxfunk Party a Jazzy Pubban hajnal fél ötig tartott. Köszönjük, hogy ide is velünk jöttetek, büszkék vagyunk rátok! És persze nagy pacsi a Jazzy Pubnak! 😉
Következő buli március 28-án…

Fotógaléria


LUXFUNK PARTY RENDELÉS

Töltsd le a galériát egyben, egyetlen .zip fájlban, az alábbi linkre kattintva!
/Csak akkor működik, ha bejelentkeztél. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted ITT./
GALÉRIA LETÖLTÉSE

További Luxfunk Party galériák

Ezt érdemes megosztani!