Fotógaléria: Luxfunk Party + United koncert 2015. szeptember 12.

luxfunk radio funky party 20150912@jazzy pub thumbÓriás hangulattal és teltházas bulival indult az őszi Luxfunk Party szezon a budapesti Jazzy Pubban. A színpadon a United zenekar, a DJ pultban pedig a Luxfunk csapatából DJ Hangya gondoskodott a libabőrről.

Pély Barna, Romhányi Áron és Mits Gergő triója, a Unied előtt már elkezdődött a party, a fekete zenékre kiéhezett Funky arcok már a warmup sessiont kihasználták a nyáron felgyülemlett tánc-kilométerek lejárására.
A koncertet szerettük, az ismert slágereket király átdolgozásokkal James Brown fűszerekkel és zseniális improvizációkkal bolondította meg a United. Utánuk DJ Hangya a régi, recsegő vinyleket és a korszerű technikát egyaránt bevetve pörgette a klasszikus Funky csemegéket.

Ahogy ígértük, sorsoltunk is a jegyet online vásárlók között. A Renault Budapest jóvoltából egy egész hétvégés Renault Kadjar tesztvezetést nyert Horváth István. Gratulálunk!
Nagyon jó hangulatú buli volt. Köszönjük, Funky-arcok, hogy ismét velünk tartottatok! Köszönjük a Jazzy Pubnak a vendéglátást! Folyt köv!

Fotók a partyról


LUXFUNK PARTY RENDELÉS

Töltsd le a galériát egyben, egyetlen .zip fájlban, az alábbi linkre kattintva!
/Csak akkor működik, ha bejelentkeztél. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted ITT./
GALÉRIA LETÖLTÉSE

További Luxfunk Party galériák

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá