Fotógaléria: Nagyon jó buli volt!!!

Kellemes helyszín, libabőr zene, három Luxfunk DJ, 1 congás és rengeteg jófej Funky-arc! November 20-án, szombaton este kipróbáltuk az Új Orfeum Klubot. Óriási megtisztelés számunkra, hogy ennyien eljöttetek, köszönjük mindenkinek! Először kellemes Soul muzsikákkal, valamint a bizalom és az új lehetőségek színével, egyben a Luxfunk brand egyik alapszínével, lila fényekkel vártuk a megújult klubba érkező, fekete zenére kiéhezett vendégeket. Aztán Balu, Deza és Taylor egyre kevésbé kímélte a lemezeket és a lábakat. Taylor és Deza egymás után vették elő a legjobb feketéket, míg Balu gyakorlatilag szinte megállás nélkül scratchelt alájuk, miközben Jacko a Congamanus ezerrel püfölte a bőrt.

A tánctér nagyon hamar megtelt és a buli végén csak lassan ürült ki. Volt aki megjegyezte: kár volt ekkora szünetet tartani, ő szívesen jött volna bulizni ősszel is akár a betonkeverők közé, hiszen Funky-ra gyorsabban jött volna le a régi tapéta. Az ország minden tájáról érkeztek törzsvendégek, néhányan Szolnokról jöttek vonattal, de a teljesség igénye nélkül köszönjük a kecskeméti, szegedi és egri társaságnak is a nagy bulit!

DJ Deez és DJ Gem-B is meglátogatott bennünket. Ez a buli egyben tejfakasztó is volt, hiszen nem kevesen koccintottak Taylorral Flóra egészségére.

Mint mindig, a bulit most is felvettük, így egy órás részletekben letöltheted Podcast oldalunkról. A következő party időpontjáról nemsokára beszámolunk.

Addig is nézz meg néhány fotót az estéről!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá