Fotók az április 20-ai, Szegedi Luxfunk Radio Funky Party-ról

Fotók az április 20-ai, Szegedi Luxfunk Radio Funky Party-ról

Ezt érdemes megosztani!

A harmadik szegedi „Hungis” Luxfunk Party az összefogás jegyében telt: a Szeged City Funky Mission és a Luxfunk Radio közös szervezésében hívtuk bulizni, gőzt kiengedni a szegedi Funky-arcokat. A lemezjátszók mögött a Szeged City Funky Mission-től Mátrai Robi, a Luxfunk Radio csapatából pedig DJ Berry keverte a talpalávalót.

Köszönjük, hogy a másnapi munkanap ellenére, vagy azzal együtt is ennyien eljöttetek, és, hogy ilyen jó fejek voltatok. Ismét hálával tartozunk a Hunginak, hogy otthont ad ennek a sorozatnak, és köszönjük a páratlanul professzionális vendéglátást is. Írd be a naptárba:

október 26-án Luxfunk Party a Hungiban!

Hamarosan jövünk a hangfelvétellel, addig is íme a buliról néhány fotó, amiket szintén köszönünk a Hunginak.

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!

Szólj hozzá