Luxfunk Radio Funky Party @Budapest Park 2022.09.03. – fotógaléria

Luxfunk Radio Funky Party @Budapest Park 2022.09.03. – fotógaléria

Megint megmutattuk, hogy a Funky él, ilyen egy igazi Luxfunk Radio Funky Party!

Do You Wanna Get Funky?

A Budapest Park második meghívásának eleget téve (valójában negyedik, de az első kettő Luxfunk Radio Funky Party a covid miatt elmaradt) lezártuk a nyári szezont egy jó nagy Funky Party-val. A Dzsungel rotty tele volt igazi Funky-arcokkal, azaz a Luxfunkerekkel, akikkel este tíztől 3/4 4-ig mondhatjuk, hogy kimaxoltuk az éjszakát. A Luxfunk Radio DJ csapatából DJ Quick és Steelor rakta a Luxfunkerek kedvenceit. Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek, és köszönjük a Budapest Parknak is a meghívást!

Ezzel csak a nyári szezonnak van vége, de a 2009 óta tartó Luxfunk Party-knak természetesen nem! Folytatjuk a sorozatot, a következő Luxfunk Radio Funky Party október 8-án lesz a Symbol Budapestben, ahol majd DJ Hangya és DJ Taylor játszik. Esemény és jegyek hamarosan!

A party hangfelvételét hamarosan le tudod majd tölteni.

Nézd meg a Budapest Parkban készült fotókat:
 

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!