Glamorous Night, november 15., Orfeum Club – Video, fotók és beszámoló az Orfeum 4. születésnapjáról

Luxfunk Radio Hip-Hop & Rnb Classic Party @ Orfeum - 2014.11.15.Az Orfeum és a Luxfunk HipHop & Rnb Classic Party jóvoltából egy nagyon különleges este keretein belül ünnepeltük meg az Orfeum a pesti mulató 4. születésnapját.

Szombaton ismét telt házzal buliztunk, mégpedig hatalmasat! Először a színpadot a Glamorous Company foglalta el. A Beatbox és táncshow elemekkel felturbózott HipHop-Rnb koncert páratlan színfoltjává vált a budapesti éjszakának, ezt a képek is igazolják. Az színvonalas szórakozási lehetőséget kereső fekete zene rajongók egy valóban értékes műsort élhettek át, amely megmozgatott mindenkit. Az első számok után szinte azonnal Funky-arcok lepték el a táncteret, és nem is ültek le egyhamar!

A Glamorous Company show-ja után a Luxfunk Radio lemezlovas csapatából Whiteboy, és az új csapattagunk, DJ Koontz rakta back to back egymás után a dög feketéket. Ezen az estén elsősorban a ’90-es évek és az ezredforduló utáni Hip-Hop és Rnb kedvencekből válogattak.

Az Orfeum Club személyzetének és Sziklai Ildikó programigazgatónak ezúttal nem csak a páratlan estét köszönjük meg, hanem az elmúlt négy év közös munkáját is, amely során együtt tehettük jobbá a világot.

Köszönjük, Funky-arcok, hogy ennyien eljöttetek, és hogy ilyen sokáig maradtatok. Legközelebb szilveszterkor lesz alkalmunk újra találkozni. Akkor DJ Nara és DJ Hangya gondoskodik majd a libabőrről, de erről hamarosan beszámolunk majd!

Fotók ( a lap alján egyben is letölthető a galéria)


LUXFUNK PARTY RENDELÉS

Töltsd le a galériát egyben, egyetlen .zip fájlban, az alábbi linkre kattintva!
/Csak akkor működik, ha bejelentkeztél. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted ITT./
GALÉRIA LETÖLTÉSE

További Luxfunk Party galériák

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá