Az első női Luxfunk DJ – Hölgy a pult mögött, mert tényleg jól játszik

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

DJ Forest, DJ Nara, DJ Hangya, DJ Berry

Az elmúlt néhány évben gyakran keltett nagy felháborodást – főleg szakmai körökben -, hogy olyanok is lemezlovasnak álltak, akik nem a produkciójukkal, hanem kinézetükkel, viselkedésükkel hívták fel magukra a figyelmet. Olyanok is akadtak bőven, akik korábbi népszerű, vagy akár megosztó, de mindenképpen nagy nyilvánosságnak örvendő tevékenységük során szerzetek közönséget. Egyre többen álltak DJ pult mögé a gyengébbik nem képviselői is, és alkalmasságuk bizony komoly indulatot, vitákat váltott ki a szakmában.

Ez a jelenség – és most itt nem foglalunk állást fentiekkel kapcsolatban – előítélet alakított ki a női DJ-kkel szemben. Pedig nem minden hölgy áll azért pult mögé, mert vetkőzni akar, vagy korábban vetkőzött, esetleg médiában lett népszerű valóság showban vagy egyéb módon.

Legyünk őszinték! Attól, hogy valaki nő, nem biztos, hogy nem jó DJ. Sőt! Mi most leromboljuk az előítéleteket.

Itt az ideje, hogy mutassunk valakit, egy olyan hölgyet, aki megérdemli, hogy DJ legyen. Akit szeretnek a kollégái. Akit elismer, támogat és segít a szakma, akinek a zene a mindene. Aki profiktól tanult, és egészen egyszerűen van benne valami, amiből adni akar a közönségnek, mert az a fajta jó ember, aki adni szeret.

Úgy éreztük, ha van olyan női DJ, aki a “mi műfajunkat” hitelesen és alázattal képes népszerűsíteni, akkor kutya kötelességünk lehetőséget adni neki. Ezért vagyunk.

A 2014. augusztus 22-i Luxfunk Party-n mutattuk be DJ Nara névre hallgató új kollégánkat, ez meg is hallgatható. Nara a Luxfunk hamarosan induló új party-sorozatának oszlopos DJ-je lesz. Kedvenc műfajai az R’n’B és HipHop, ezekből is inkább a ’90-es évek klasszikusai. Ha többet szeretnél megtudni DJ Naráról, olvasd el az adatlapját honlapunkon, ITT!

A következő Luxfunk Party-n, szeptember 13-án az Orfeumban megmutatja, miért való közénk. DJ Foresttel játszik majd.

Ezt érdemes megosztani!