Egy kicsit a kicsiknek Szilveszterkor – Adomyánygyűjtő tombola a Bókay Gyermekklinikáért

Egyéb kategória publikálta Luxfunk

A 2016-os esztendőt is hatalmas Luxfunk Funky Party-val búcsúztatjuk, ezúttal is a budapesti New Orleans Clubban. Azonban a szórakozás mellett – a tavalyi Luxfunk Funky Szilveszterhez hasonlóan – idén is szeretnénk segítséget nyújtani a rászorulóknak. A szilveszteri tombolajegyek árát dobd az adománygyűjtő urnába, és segítsd a Bókay Gyermekklinikát!

Az ötlet tavaly Karácsonykor született meg, amikor ezt a képet kaptuk egy ott dolgozó ápolótól:

tündér



“Lassan vége a műszaknak… Ilyenkor szoktam nézegetni a kis faliújságunkat, ha van időm rá. Azt hiszem ez a kép megható, szörnyű és egyben tanulságos. Szerintem mindenki jegyezze meg a kis rajzot, és jusson eszébe, mikor valami óriási problémája van, és mérlegeljen!”





Akkor felvettük a kapcsolatot a Bókay Gyermekklinikával és a 2015-ös Luxfunk Funky Szilveszteren lehetőséget biztosítottunk a Funky-arcoknak a támogatásra. A kezdeményezés jól sikerült.

Most úgy gondoltuk, idén is segítünk.

A tombola jegy minimum ára 1000 Ft, vagy amennyit szánsz adományozni. Érkezéskor kérd hostesseinktől a tombolát, és helyezd el a rá szánt pénzt a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány adománygyűjtő dobozában, és támogasd munkájukat Te is!
A tombolára befizetett összegek 100 %-ával az I. Sz. Bókay Gyermekklinika Vese és Művese Osztályának ablakainak a cseréjét támogatod.

Jelenleg így néznek ki a Vese és Művese Osztály ablakai, ezen szeretnénk változtatni:

Az I. Sz. Bókay Gyermekklinika hazánk első, több mint 177 éve alapított gyermekklinikája, amely nonstop áll a gyermekek gyógyításának a szolgálatában. Miközben szórakozunk, segítsünk nekik, hogy méltó körülmények között gyógyíthassanak!

Ha nem jössz el a Luxfunk Funky Szilveszterre, de Te is szeretnél adományt küldeni, megteheted utalással az alábbi számlaszámra:

Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
1083 Budapest, Bókay János u. 53.
Adó 1% esetén: 18222432-1-42
Bankszámla: 10100792-04119200-01003009

A tombola célja tehát elsősorban a jótékony adományozás, azonban nincs tombola nyeremények nélkül. Íme a lista:

 

  • 10 db, ingyenes Luxfunk Party látogatásra jogosító Luxfunk V.I.P. kártya a Luxfunk Radio felajánlásával
  • 2 db méretre gyártott egyedi Luxfunk Póló a Luxfunk Radio felajánlásával
  • 3 db CarG7 Bluetooth FM transmitter (bluetooth egység autóba, okostelefon autórádión történő kihangosításához, pl. Luxfunk hallgatáshoz) a Luxfunk Radio felajánlásával
  • 1 db Omnitronic – SHP-300 Stereo fejhallgató 6900 Ft értékben a Luxfunk Radio hangtechnikai partnere, a DJSoundLight.hu felajánlásával
  • Fogyasztás (étel, ital) utalvány 10.000 Ft értékben a Crazy Cafe felajánlásával
  • Rendezvény jegy és fogyasztás voucherek a New Orleans Club felajánlásával


Ha Te is szeretnél nyereményt felajánlani, vedd fel velünk a kapcsolatot a sales@luxfunkradio.com email címen!

Ezt érdemes megosztani!